CpmAffiliation İnceleme
CpmAffiliation (CPM) web sitenize her ziyaret başına para veren reklam ağıdır. Bu ziyaretler kaç defa olursa olsun her ziyaret başına mutlaka para kazanırsınız. CpmAfilliation her türlü siteler için uygundur, tüm yayıncıları ağımıza kabul etmekteyiz. Dünyanın heryerinden reklam verenlerimiz mevcut olup, bir o kadar da yayıncı müşterilerimiz mevcuttur. Bizim istatistiklerimi gerçek zamanlı olup, kendinize ait panelinizden anlık takip edebilirsiniz.
Not: CpmAffiliation çoğu kişinin kullandığı reklam firmasıdır, kullanmalarının nedenleri euro üzerinden kazanç sağlanmasıdır, diğer firmalara göre her zaman bir adım öndedir.
İkinci ve en büyük nedeni ise, sitenizde görünmesini istediğiniz reklamın 1000 çoğul gösterim başına ne kadar vereceğini kendiniz ayarlamanızdır.
Eğer bu tutarı yükseltirseniz her zaman CpmAffiliation reklamları çıkmayabilir bu nedenle alternatif reklam kodu kısmına farklı bir reklam firmasının kodunu ekleyin. Böylelikle CpmAffiliation reklamları olmadığı zaman diğer reklam firmasından kazanç sağlarsınız.
Alıntıdır.
Daha yeni üye oldum bildiğim kadarıyla hit programlarınıda kabul ediyo onun üzerindende kazanabiliyorsunuz. ben şimdi ekledim film siteme bakalım ne olacak sonuç.
Refli Üyelik
refsiz