-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Programcı, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
sunucu çalışmaları varmış hybrid panelde uyarı veriyorlar zaten. 30-31 ekim arası sıkıntılar olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ByAbDuL adlı üyeden alıntı
Bazen oluyor isimtescil deyince bende korktum bende orayla çalışıyorum güncelleme yapıyordum aha gitti dedim.
Bilgisayarınzdan ve ya modemden kaynaklı bir sorun. Bilgisayarınız ccleaner programı yükleyin, günlük register kayıtlarını düzeltin. Çerezleri temizleyin. Kendim w7 kullanıyorum yaklaşık olarak 2 senedir format atmadım. Biraz pcyi düzgün kullanmak gerekiyor, öyle her şeyi yüklemeyeceksiniz.
Acaba bende ki sıkıntı da o yüzden mi ? Bende siteme giremedim dünden beri. Adamlara (isimtescil) yazdım , config dosyası .htaccess vs dediler. Bende sinirlendim tüm wordpress i tekrar kurdum. Sonra girmeye başladı ama şimdi yine giremiyorum .s Sizde açılıyor mu benim sitem ?
not : arkadaşlar kesinlikle hit çekmek için yapmıyorum , dünden beri 1-2 konu açtım konuyla ilgili zaten forumda :
sitem imzamda ki site
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Programcı, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sıkıntının geçmiş olması lazım. Hybrid panelden uyarıyı kaldırmışlar. Hala devam ediyorsa yetkililerle görüşüp durumu çözebilirsiniz.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
www yazmayınca webklavuzu diye bir siteye giriyor yönlendirme varsa www. a yönlendir bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sitenize çok giriş yaptığınızdan, hostunuz tarafından banlanma durumunuz olabilir. Zaman zaman bende yaşıyorum. Modemi resetleyerek çözebilirsiniz.