Adsense'in işleyiş mantığını hala çözebilmiş değilim şahsen. Sitemi geçen sene ilk açtığım zamanlar; daha 1 haftalıktı, yazı sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu adsense'ten 2. onayı almıştım.
Şuan Nisan ayından beri aktif olan sitemde 90 küsür makale, uygun miktarda hitim var ama 2. onayı vermiyor, yetersiz içerik diyor. :)
Şuan Nisan ayından beri aktif olan sitemde 90 küsür makale, uygun miktarda hitim var ama 2. onayı vermiyor, yetersiz içerik diyor. :)
hocam bende çözemedim valla. Yeni bir dizi için site açmıştım hiç trafik yoktu iki üç tanecik özgün makale girdim sadece. Site o kadar içerikten ibaretti birinci onaydan geçti sonrasında o sitenin hostingine başka bir proje koyunca siteyi kapattım. Şimdi binlerce içerik var ama yetersiz içerik diyor.
Blog tarzı bir site açarsın adsense alabilmek için o siteye emek verirsin ve adsense onayladığında reklamları mevcut sosyal ağ tarzı olan sitene ekler kazancına bakarsın. Yok uğraşamam dersen imzamdaki konuya bakabilirsin.
hocam blog sitesi açıp adsense onayı aldım diyelim. bu adsense o site için geçerli değil mi ? o site için verilen kodu ben bu sitemde kullanırsam google politika ihlali olmuyor mu?