netbozum
wmaraci reklam

Sadece İzlemenizi Rica Edicem..

18 Mesajlar 2.627 Okunma
Toplam 18 mesaj ve 2.627 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Donanım Uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

ThemeLove adlı üyeden alıntı

Sana ne söylesem boş.. BAKARA-171 i gönderiyorum sana...

Anladım, şans oyunlarından trilyonları kazanırsan alırsın =) Ah siz müslümanlar. zora gelince kaçın bakalım

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
reklam

ThemeLove ThemeLove Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Anladım, şans oyunlarından trilyonları kazanırsan alırsın =) Ah siz müslümanlar. zora gelince kaçın bakalım

Beni haram yiyen bir müslüman olarak görmene sebep nedir? Söylediğim ayeti okudun mu? Bu karalama neden? Hani saygın vardı her dine? Benim iddaa oynadığımı nereden biliyorsun? Allah rızası için hassas bir noktada bir güzel video paylaştım. Bu mu suçum? Umarım doğru yolu tez zamanda bulursun..

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Donanım Uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

Beni haram yiyen bir müslüman olarak görmene sebep nedir? Söylediğim ayeti okudun mu? Bu karalama neden? Hani saygın vardı her dine? Benim iddaa oynadığımı nereden biliyorsun? Allah rızası için hassas bir noktada bir güzel video paylaştım. Bu mu suçum? Umarım doğru yolu tez zamanda bulursun..

Ben seni haram yiyen bir müslüman olarak görmedim. Sadece şans oyunlarından para çıksa gidip almamazlık yapmazsın dedim ki bu ülke de %100 müslüman var ise %99.99 u gidiip alır. Trilyondan bahsediyoruz, bir ikincisi Karalama yapmıyorum ben genel olarak söylüyorum sen güzel bir noktadan bahsediyorsun iyi hoş da bahsettiğin o noktayı bu ülke de uygulayan yok anlatabildim mi ?

Kuva-i Kafsinkaf

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Ben seni haram yiyen bir müslüman olarak görmedim. Sadece şans oyunlarından para çıksa gidip almamazlık yapmazsın dedim ki bu ülke de %100 müslüman var ise %99.99 u gidiip alır. Trilyondan bahsediyoruz, bir ikincisi Karalama yapmıyorum ben genel olarak söylüyorum sen güzel bir noktadan bahsediyorsun iyi hoş da bahsettiğin o noktayı bu ülke de uygulayan yok anlatabildim mi ?

Uygulayan olmadığını nereden biliyorsun? 75 milyon insana teker teker sordun mu benim güzel dostum? Bu senin yaptığın asıl at gözlüğü ile bakmak değil de nedir? İyi örnekleri görmene engel nedir? Benim alacağımı ne biliyorsun? Alacağımı bırak oynayacağımı ne biliyorsun? Alacak olanlar var diye ve bunlar dinlerini İslam olarak lanse ediyorlar diye bu dinin suçu mudur? Bunu o kişilerin bireysel suçu olarak algılamak gerekmez mi? Allah herkese hür irade ve akıl vermiş bu sınavın anlamı olması için.. Bu yaptığın büyük bir saygısızlıktır.. Ben sana halen saygı duyuyor ve doğru yolu bulmanı ümit ediyorum..

wmaraci
wmaraci

ismailaksoy ismailaksoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)
Çekiliş ile hacca gönderiyorlar ?

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

İsmail Aksoy adlı üyeden alıntı

Çekiliş ile hacca gönderiyorlar ?

Hocam bunları mı tartışıcaz? Yanlış olduğunu biliyorsun daha neden soruyorsun öyle ise? Ayrıca ben hoca mıyım? Sadece yararınıza olacağını düşündüğüm bir videoyu paylaşmak istedim.. Allah ilmimizi arttırsın inşallah..

ismailaksoy ismailaksoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)

Hocam bunları mı tartışıcaz? Yanlış olduğunu biliyorsun daha neden soruyorsun öyle ise? Ayrıca ben hoca mıyım? Sadece yararınıza olacağını düşündüğüm bir videoyu paylaşmak istedim.. Allah ilmimizi arttırsın inşallah..

Niye kızdınız ki şimdi ? Evet haklısınız.

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

İsmail Aksoy adlı üyeden alıntı

Niye kızdınız ki şimdi ? Evet haklısınız.

Yo yo kızmak değil.. Sorun başka onu demek istedim.. Allah razı olsun senden de..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al