RedSeeng adlı üyeden alıntı

Skype adresimi ekleyin ücretsiz olarak Adsense danışmanlığı vereyim. 1 hafta da alırız. Sadece yardım olsun. Skype; RedSeeng


hocam çok iyi olur gerçekten. adsense konusunda yıllardır muzdaribim. eski sitelerimde 1. aşamayı geçtim 2.aşamalarda kaldım. Artık adsense kazancına katılmak istiyorum. Siteye onca harcama yapıyorum geri dönüş olmayınca cepten gidiyor hep hocam. Adsense ile bir kısmını karşılasam o bile yeter bana :)

RhomaNtiC adlı üyeden alıntı

Google'ın anlamaması gibi bi durum söz konusu değil zaten. Benim bir forum sitem var orası ile defalarca basvurmama rağmen kabul ettiremedim. Bende bir blogla dediğim şekilde basvurdum ve onaylattım, o reklamları forumumda da kullanıyorum ve adsense gelirimin %99.9'unu o forumdan elde ediyorum. Ayrıca adsense panelimde de o site görünüyor hatta o forum sitem için Adsense öneri bile sunuyor, reklam yerleri ve boyutlarıyla alakalı. Ha bir de su var unutmadan yazayım, diyelim ki bir adsense onaylattın ve o reklamları 4-5 siten var ve hepsinde yayınladın. bu sitelerden 1isi google'ın politikalarına ayrıkı ise google bunu farkettiğinde hesabınızı banlamaz, sadece o politika ihlali yapan sitede reklam yayınını durdurur ama diğer sitelerinizde yayın devam eder ve hesabınız aktif halde devam eder.


bilmiyordum hocam sistemin bu şekilde işlediğini. Öyleyse bu sıkıntıyı çözebilirim bir blog açarak. İnşallah mutlu sona ulaşılırırım adsensede :)