Hocam gerçekten türk bir firmaya bu davranışı hiç yakıştıramadım. Madem ödemeyi yapmayacaksınız bari iyi veya kötü bir cevap verin. Sitedeki iletişim bölümünü resmen süs diye koymuşlar oraya. şikayetvar.com 'ada şikayet ettim.Umarım en yakın zamanda iletişime geçerlerde ben ve sizin gibi diğer mağdur olan arkadaşlarımızın sesini duyurmuş oluruz.
Ek Olarak:
rkorkmaz her ne kadar piyasada bulunan link kısaltma sitelerinin hepsi verilecek olan ücreti doğru vermesede, tık sayımlarını doğru düzgün yapmasada hiç vermemesinden iyidir. bc.vc den ödeme alan arkadaşlarda var. Benim talihsizliğimemi geldi anlamadım. En yakın zamanda adfly denemeyi düşünüyorum açıkcası. Eğer bu yaşadığım durum talihsizlikse umarım bu talihsizlik adfly 'dada başıma gelmez.
Ek Olarak:
rkorkmaz her ne kadar piyasada bulunan link kısaltma sitelerinin hepsi verilecek olan ücreti doğru vermesede, tık sayımlarını doğru düzgün yapmasada hiç vermemesinden iyidir. bc.vc den ödeme alan arkadaşlarda var. Benim talihsizliğimemi geldi anlamadım. En yakın zamanda adfly denemeyi düşünüyorum açıkcası. Eğer bu yaşadığım durum talihsizlikse umarım bu talihsizlik adfly 'dada başıma gelmez.
Simdiye kadar cogu kisi memnun bc.vc den gordugum kadariyla ben yeni basladim bu link kisaltma isine insallah ilerde skinti cikarmaz yoksa tum emeklerm bosa gidecek. Ama bu tur sorunlar her sitede her yerde oluyor ne yazikki bu yuzden dilim yanmadan ben birakmayi dusunmuyorum. Adfly alternatif olarak dusunulebilir ama az veriyor iste ha bir kere odeme alamamissin ha adfly kullanmissin ayni hesaba gelir.