Adamlara iletişim bölümünden 6 defa mesaj gönderdim.Yetmedi support@bc.vc adresinden 2 defa e-mail attım.Adamlar atılan mesajlardan bihaber.Belki IBANN hesabında bir sistem yanlışlığı olmuştur diyerekten ödemelerimi paypal hesabıma yönlendirdim.Sözde bugün ödeme yapacakken sabahtan beri herkesin ödemesi tamamlanmış bir benimki yok.2. ödemem olan $12.20 olan parayıda böylece alamadım.Lütfen arkadaşlar firma türk bir firma elinde iletişim bilgisi olan biri bana yardımcı olabilirmi.Paramı bırakmak istemiyorum.
**Ek olarak** SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.
Arkadaşlar bc.vc hakkında açmış olduğum konuyu ***' a ve şikayetvar.com a taşıdım. 2 hafta sonra sonunda bc.vc firması iletişim bölümünü ticket'a çevirdi. Sonunda artık gönderdiğimiz mesajlara cevap veriyorlar. Ve bugün atmış olduğum ticket'ın cevabını nihayet aldım. Alamadığım ödemem tarafıma geri iade edildi.Aşağıdaki resimde görmüş olduğunuz gibi ilk ödemem olan IBANN ödemem hesabıma geri aktarıldı.
Her ne kadar geçde olsa firmaya teşekkürlerimi gine destek üzerinden ilettim ve şikayetvar.com ve *** daki konularıda açıklığa kavuşturdum. Açmış olduğum bu konunun benim gibi mağdur olan diğer arkadaşların' da haklarını aramaları için bir örnek olacağını düşünüyorum.
Her ne kadar geçde olsa firmaya teşekkürlerimi gine destek üzerinden ilettim ve şikayetvar.com ve *** daki konularıda açıklığa kavuşturdum. Açmış olduğum bu konunun benim gibi mağdur olan diğer arkadaşların' da haklarını aramaları için bir örnek olacağını düşünüyorum.