Merhaba hocam bende hemşirelik bölümünde okuyan bir öğrenci olduğum için ve sağlık konularına ilgim olduğu için 2-3 ay önce purtukal.com adresli bir sağlık sitesi kurdum. Şuan sitemde 100'e yakın makale yayınlamama rağmen halen düzgün bir hitim maalesef yok. Sebebi ise genel sağlık konularında aşırı derecede rekabet olmasından kaynaklanıyor. Üst sıralarda herzaman 4-5 yıllık otoriter ve binlerce içeriği bulunan veya niche kategorili siteler bulunuyor. Bu sebeple ben artık daha niche ve genelde soru cümlesi şeklinde olan anahtar kelimelere yönelik makaleler yazmayı planlıyorum. Sitemin hitleri ne zaman yükselecek bilmiyorum ama her ay 4 lira hosting ücreti ödeyip günde en azından 1 kaliteli makalede olsa düzenli olarak yazıp yayınlayacağım.

Bence sizde vazgeçmeyin. Şimdi hitlerimiz oldukça düşük olabilir ama ileride yüzlerce makalemiz olduğunda veya sitemiz en azından 1 yaşını doldurduğunda bizim de hitlerimizin yükseleceğini tahmin ediyorum. Ayrıca siteme 7-8 ay geçmeden hiçbir şekilde site dışı seo çalışması yapmayı düşünmüyorum.