kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Günlük yazı sayısı değilde girilecek yazıların orjinalliği önemli bildiğim kadarıyla, yani günde 10000 tane baştan sona özgün yazı eklemenizde bence bir sakınca yok, yani bu yazılardaki 10-50 karaketerlik kesitler arama motorlarında aratıldığında hiçbir sonuç çıkmıyorsa hiçbir sıkıntıda olacağını sanmıyorum. Ancak kopya içerik olursa spama girer, o yazılarda sıralamaya girmez hatta siteyi kum havuzu benzeri algoritmalarada sokabilir bu durum..
demişsiniz epey sıkıntılı bir durum, %100 özgün olanı 4 yıl önceki siteniz bile olsa elbet o içerikleri farklı siteler kopyalamıştır çoktan.. Siz eski yazılarınızı şimdi paylaştığınızda muhtemelen sizden daha önce kopyalayanlardan kopyalamış gibi değerlendirilirsiniz, bu durumdada azar azar eklemeniz daha yararlı olabilir.

bu detayli aciklamaniz icin tesekkür ederim cok iyi anladim o bazi sebeplerden dolayi dedigimde zaten spame düsmesi... günde ortalama 5-7k kisi giriyordu sonra birden bicak keser gibi kesti... spam'e düstügünü gördüm...

Örnek: Bir fatiha suresi eklesem... fatiha suresini degistiremeyiz mecburum ayni kelimileri ayni yaziyi yazmaya bu durumda dini siteler google'in gözünde "ikinci vatandas" gibimi algiliyor?

Kafamiza göre dualar ekliyemiyoruz dualar hep aynidir adamlara dualari kopyalamada diyemiyorum zaten bazi dualari bende kopyaliyorum sonucta dua bu...

nasil bir yol izlemeliyim? Ekliyecegim dualarin tümü kesin nette vardir