Oyun sitesi! Bu flash oyun olabilir, oyun formu olabilir vs...
Ek Olarak: Oyun sitesi! Bu flash oyun olabilir, oyun formu olabilir vs...
Ek Olarak: Oyun sitesi! Bu flash oyun olabilir, oyun formu olabilir vs...
Yorumun için teşekkürler
iddaa sitesi olabilir mi acaba ?
iddia sitesi düşünmüyorum açıkcası
Çocuklara yönelik bir sitede olabilir. Eğlenceli videolar veya eğitici videolar vs.
Tatlı bir isim. Çocuklara yönelik bir site olması güzel olacaktır.
Biraz hızlı okuma tekniklerini ve videolarını araştırın. Bundan yola çıkarak bebek zihin geliştirme sitesi olabilir. Gerçektende mükemmel olur.
Biraz hızlı okuma tekniklerini ve videolarını araştırın. Bundan yola çıkarak bebek zihin geliştirme sitesi olabilir. Gerçektende mükemmel olur.
Değerlendireceğim.
yupiy - alkışlarla yaşıyorum formatında, bir site olabilir. Veyahut; Zaytung tarzında yalan haber sitesi de olabilir. Eğer o da olmaz derseniz, CAPS'lerin toplandığı bir site olabilir. Komik videoların paylaşıldığı bir site olabilir. Veyahut; Eleştiri üzerine olabilir, kitap / dergi / tiyatro / müzik üzerine eleştiri yazılabilir. Kullanıcılar yapılan yorumları yıldızlama gibi "yupiy!" ile değerlendirebilir. " iyi bir eleştiri "yupiy!" kötü bir eleştiri "yupiy?" olabilir. vb vb. Daha da bir şey olmazsa, at çöpe gitsin!
Bunu da yazdım bir kenera
Ek Olarak:
yuply Bana biraz daha sosyal medya sitesi gibi geldi, mesela yelp gibi, napican.com gibi, bu arada satmak istersen hala fiyatı PM olarak atarsan değerlendiririm.
Bu domaini ilk alırken sosyal medya tarzı bir projem vardı onun için kullancaktım. Okul nedeniyle projemin tasarım kısmını bitirdim kodlaması da okul yüzünden işe koyulamadım bir türlü. Ondan böyle boş kaldı. PM atıyorum