lostyazilim

Domain Problem Halletme

3 Mesajlar 843 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

40977 40977 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar blogger alt yapılı bir domainim vardı.

site adı vermek yasak mı bilmiyorum ama site adını vermezsem konu açıklık kazanmaz diye düşünüyorum..

hilemerkezim.com sitesinin sahibiyim arkadaşlar fakat 29 ekimde sitem kapandı geçen süre zarfında hiçbir şekilde siteyi geri açamadım.

Proxy ile giriş var normal giriş yoktu. WWW ekleyince açılmıyordu vs vs sorunlar birbirini kovaladı durdu..

blogger alt yapısında birçok konusu var ben bu siteyi tekrar açabilir miyim fikri olan yardım edebilecek olan varmı ?

blogger alt yapısındaki site şuan: www.fullhileindir.com sitesine yönleniyor..

wmaraci
reklam

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Kapandı derken nasıl kapandı yani ? sebebi neydi ? www sorunu içinde yönlendirme yapman lazım domain kontrol panelinden 3 saniyelik işlem yani. Google yazsan çıkardı :)

40977 40977 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

ceyzer adlı üyeden alıntı

Kapandı derken nasıl kapandı yani ? sebebi neydi ? www sorunu içinde yönlendirme yapman lazım domain kontrol panelinden 3 saniyelik işlem yani. Google yazsan çıkardı :)

Yönlendirmeyi bende biliyorum kardeşim, yönlendirdiğim halde yönlendirme yapmıyordu.

Kapandı derken "Bu web sayfası görüntülenemiyor" diyordu mozillada "Baglantı Sıfırlandı" diyordu.

Yönlendirmeyi cloudflare ye baglamayı hostla ilişkilendirmeyi hepsini yaptık olmuyor kardeşim..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al