BlackStone adlı üyeden alıntı

Sadece 2 şey söyleyeceğim. Birincisi elektrik tüketim ücret farkı 5 liradan fazla olur. İkincisi intel ile amd veya amd ile nvidia arasında uçurumlar yok. Taş çatlasa 100 lira fark eder donanım başına. Bu da 3-5 ayda dediğim gibi elektrik faturasından geri kazanılır. Ayrıca Nvidia'nın sürücü desteği, pysics İntel'in ise render vb. avantajları var. Yine de bir kullanıcı neyi almak istiyorsa onu alsın. Ben sadece tarafsız yorumlarımı belirttim. Siteniz de hayırlı olsun.

Admin şahsi fikrim sadece tabi hakkı olabilirsiniz ama AMD nin yeni ekran kartların teknolojisini incelerseniz bana hak vereceksiniz pyhsx teknolojisi sadece nesneler de
sözde canlilik ve cam gibi parlaklık vermekte ama rakip firma da tam tersi tabi bu iş
kullanıcıya kalmış birşey gelelim 3-5 az içinde aynı paraya gelme mevzuuna hocam
ben hiç o ufak paraları biriktirip pc parçasını alanı görmedin parça başına 100tl
fark olursa hiç olmasa ram lerin fiyatını çıkarmış olur yada psu fiyatını çıkarmış olur
gerçekten bilgili birisiniz maksadım sizin bilginizi yargılamak yada baltalamak değil ama
amacım sadece bilgimi paylaşmak

Ek Olarak: Cepten yazıyorum bazı cümleler yanlış olabilir :)