Yine bu yazdıklarımı da baltalama olarak sayarsınız diye düşünüyorum, umarım yanılıyor olurum. Ben kullanıcı adlarını hatta normal isimleri bile uzun süre aklımda tutamam. Bir kaç saat önce konuyu yazdığınızda, oldukça aklıma yatmış bir fikir olarak geldi ve katılma konusunda hakkınızda biraz araştırma yapma gereği hissettim. Ancak Domain Ortaklığı başlıklı konuda da, sizinle çelişkiye düştüğümü görerek hatırladım. Bu nedenle, başlığı kapattım ve işime baktım. Şimdi baktığımda ise yine sevmediğiniz yorumlar hakkında iyi niyetli olduğunuzu fakat yine de tartışmayı uzattığınızı görüyorum. riko isimli kullanıcının buradaki yorumlarına dayanarak, söz konusu başlıkta da bu kullanıcının sizin hakkında lehte yazılar yazmış olabileceğini düşündüm. Fakat, riko'nun burada farklı bir tavır takındığına şahit oldum. Gayet doğaldır ve bu nedenle olumsuz fikirlerimi bir kenara attım.
Elbette, bunlar anlık düşüncelerdir ve belki de birbirimizi daha yakından tanısak daha farklı davranabiliriz diye düşünüyorum. Ancak, güven konusunda emin olamadığım için konu ile ilgili beyin fırtınasına katkıda bulunmayı kendime zaruri gördüm. Allah yolunuzu açık etsin. Konuyu uzatmak istemiyorum ve uzatmayacağım da.. Umarım kızmazsınız fakat bir topluluğun yorumlarını da görmezden gelmek ve herkesi aynı kefeye koymak doğru değil. Anlaşabileceğiniz arkadaşlar bulmanız dileklerimle.
Bir de ek olarak; drupal 7 sürümü hacklenmiş diye biliyorum. Bu konuyu bir araştırırsanız, sevinirim.
Elbette, bunlar anlık düşüncelerdir ve belki de birbirimizi daha yakından tanısak daha farklı davranabiliriz diye düşünüyorum. Ancak, güven konusunda emin olamadığım için konu ile ilgili beyin fırtınasına katkıda bulunmayı kendime zaruri gördüm. Allah yolunuzu açık etsin. Konuyu uzatmak istemiyorum ve uzatmayacağım da.. Umarım kızmazsınız fakat bir topluluğun yorumlarını da görmezden gelmek ve herkesi aynı kefeye koymak doğru değil. Anlaşabileceğiniz arkadaşlar bulmanız dileklerimle.
Bir de ek olarak; drupal 7 sürümü hacklenmiş diye biliyorum. Bu konuyu bir araştırırsanız, sevinirim.
Kesinlikle baltalama bu değildir. Gaye seviyeli bir üslup ile eleştiri, tenkitlerinizi iletmişsiniz. ilginize ve seviyenize içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.
Tarıtşmayı uzatmaktan ziyade ilk yorum gerçekten bir balta niteliği taşıyordu (en azından buna inandım belkide yanıldım) Aslında Riko ile değil Arif ERDEM ile tartıştım. ve konuyu anlamadan haksızca üstelik mesnetsizce bir üslup takınmış. Keşke yapıcı eleştiriler gelse bende yolumu ona göre tekrar çizsem. birde Şuradaki yorumlayanların tavrına bakın lütfen. gerçekten hepsi eleştirdi ve sorguladı ama aşağılamadı. Tavır önemlidir. Keşke beyin fırtınasına veya konuda belrttiğim fikirlerime, projeme pozitif eleştiriler yapsanız daha mutlu olurum.
Üslup ve anlayışınıza teşekkür ederim.