lostyazilim
tr.link

Bu site nereye kadar gidebilir ?

24 Mesajlar 2.305 Okunma
lstbozum
tr.link

mutlux mutlux WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 303 / 212
  • Ticaret 40, (%100)
şimdilik yeşilayın reklamını koyabilirsiniz

wmaraci
reklam

Doping Creative Doping Creative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makale Yazarı&webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

mutlux adlı üyeden alıntı

şimdilik yeşilayın reklamını koyabilirsiniz

Mantıklı adsense 2. onayı bekliyor ozaman kadar koyayım

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Makale sonrası sosyal medya paylaşım butonları.. Ben göremedim. Onları çok kullanan birisi olarak söylüyorum, olmazsa olmaz.

www.hakancolak.com

kodcu kodcu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 9 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

Bi halt olmaz senin sitenden

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Makale sonrası sosyal medya paylaşım butonları.. Ben göremedim. Onları çok kullanan birisi olarak söylüyorum, olmazsa olmaz.

Evet haklısınız.

Ek Olarak:

kodcu adlı üyeden alıntı

Tabiki bu da bir görüş :)

TEHET TEHET Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 96 / 374
  • Ticaret 1, (%100)
Güzel ve sade bir site olmuş.
Öneri olarak belki üst tarafa bir slider güzel olabilir. Yazıların içerisinde sosyal paylaşım butonlarının olmaması da bir başka eksik. Birde linklerde ki category yazısı gözüme çarptı. Kategori olarak düzeltilse daha iyi olur kanımca.

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

TEHET adlı üyeden alıntı

Güzel ve sade bir site olmuş.
Öneri olarak belki üst tarafa bir slider güzel olabilir. Yazıların içerisinde sosyal paylaşım butonlarının olmaması da bir başka eksik. Birde linklerde ki category yazısı gözüme çarptı. Kategori olarak düzeltilse daha iyi olur kanımca.

Slider var deaktif durumda takıntım var. Şuna inanıyorum google dan gelen ziyaretçi anasayfaya dönmez diye düşünğüm için kaldırdım açıkcası.Sosyal ağ butonlarını ekliyeceğim.Category düzgündü aslında tekrar bakayım teşekkür ederim

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

kodcu adlı üyeden alıntı

Tenezzül edip sizin gibi böylesine saçma bir yorum atabilen birisinin konusuna nasıl cevap yazdım diye kendimi kızdım şuan, nasıl bir psikoloji konuları gezip böyle yorum atabilir.
-
Siteniz gayet güzel, fakat arkadaşların dediği gibi "header" kısmı fazlasıyla boş kalmış reklam yeri olarak ayarlamışsınız güzel ama arkadaşların dediği gibi adsense gelene kadar kızılay reklamı vs. olabilir. İkinci olarak "slider" eklemelisiniz, keza içerik girilmiş olsa da site çok boş gözüküyor, bunu birazda tasarımda "border" olmamasına bağlıyorum, content ve sidebar bölümlerine border verip düzenleme yaparsanız daha şık gözükeceğine eminim. + Olarak menü renklendirilebilir.

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Tenezzül edip sizin gibi böylesine saçma bir yorum atabilen birisinin konusuna nasıl cevap yazdım diye kendimi kızdım şuan, nasıl bir psikoloji konuları gezip böyle yorum atabilir.
-
Siteniz gayet güzel, fakat arkadaşların dediği gibi "header" kısmı fazlasıyla boş kalmış reklam yeri olarak ayarlamışsınız güzel ama arkadaşların dediği gibi adsense gelene kadar kızılay reklamı vs. olabilir. İkinci olarak "slider" eklemelisiniz, keza içerik girilmiş olsa da site çok boş gözüküyor, bunu birazda tasarımda "border" olmamasına bağlıyorum, content ve sidebar bölümlerine border verip düzenleme yaparsanız daha şık gözükeceğine eminim. + Olarak menü renklendirilebilir.

Çok teşekkür ederim. O aradaşa olumlu cevap verdim bende yaşına bağladığım için. Evet hepsinde haklısınız şu an düzenlemeye başladım değiştircem komple renk vb. Reklam yerlerini ayarlıyacağım genişlik vb. Fakat karar veremediğim şey konu içindeki yazılarda resim yukarda büyük mü olmalı yoksa sola dayalı küçükmü bi türlü karar veremiyorum. biz resimleri büyük yüklüyoruz aslında fakat büyk resmi sola dayayıp wordpress ten küçültünce google resmi küçükmi algılar diye düşünümekteyim ve işin içinden çıkamamaktayım

örn: http://www.daktiloo.com/sivilce-izleri-nasil-gecer.html

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

Doping Creative adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim. O aradaşa olumlu cevap verdim bende yaşına bağladığım için. Evet hepsinde haklısınız şu an düzenlemeye başladım değiştircem komple renk vb. Reklam yerlerini ayarlıyacağım genişlik vb. Fakat karar veremediğim şey konu içindeki yazılarda resim yukarda büyük mü olmalı yoksa sola dayalı küçükmü bi türlü karar veremiyorum. biz resimleri büyük yüklüyoruz aslında fakat büyk resmi sola dayayıp wordpress ten küçültünce google resmi küçükmi algılar diye düşünümekteyim ve işin içinden çıkamamaktayım

Sistem ve resim işlemleri optimize edildiği takdirde çok büyük olmamak şartıyla büyük kullanmanız yararınıza olacaktır, görsel ve kalite açısından, resimlerin nerede konumlandığı ise size kalmış birşey olmalı konudan konuya farklılık gösterecektir.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al