CennetKapisi adlı üyeden alıntı

Evet arkadaslar! Avukatimla görüstüm ve moralim baya bozuk!

O haber sitesine mail yazdik ve uyardik uyarmamiza ragmen en az 30 gün (1 Ay) gecmesi lazim imis eger yine silmezlerse o zaman tazminat davasi aca biliyormusum ama benim kazancim dava icin cok az oldugu icin.

Ve o haber sitesi tüm videolari degil sadece bir kac videoyu kopyaladigi icin (kopyalanan videolardan hesaplaniyormus tahmini maddi zarar) Davayi kazanirsam elde edecegim para devede kulak kalir diyor...

O videolardan (sadece kopyalanan videolardan) tahminen ben günlük 1-3€ kazaniyorum...

Mesela adamlar atiyorum 2 senedir videomu indirip sitelerine yüklediyse ve ben bunu simdi farkina varip ve simdi uyari maili yazarsam uyardigim gün itibari ile gecerliymis bu... yani 2 senenin hakkini alamiyormusum bu nasil acayip birsey anlamis degilim!

Ayri yetten bir ton belge lazim imis o videolarin benim hazirladigimi yayinladigimi herseyi ispahatlamam gerekiyormus eger mesela lisansiz program ile hazirlasam dahi edit yapsam dahi videoyu, dava sonucsuz olurmus... !

Tüm herkese buradan cvp icin tsk ederim

Hocam bilişim avukatı ile mi görüştünüz? Hak ihlallerinde süre 3 gündür. İlgili kanunu siz de okuyabilirsiniz. 1 ayı ilk defa sizden duyuyorum.