CennetKapisi adlı üyeden alıntı
Evet arkadaslar! Avukatimla görüstüm ve moralim baya bozuk!O haber sitesine mail yazdik ve uyardik uyarmamiza ragmen en az 30 gün (1 Ay) gecmesi lazim imis eger yine silmezlerse o zaman tazminat davasi aca biliyormusum ama benim kazancim dava icin cok az oldugu icin.
Ve o haber sitesi tüm videolari degil sadece bir kac videoyu kopyaladigi icin (kopyalanan videolardan hesaplaniyormus tahmini maddi zarar) Davayi kazanirsam elde edecegim para devede kulak kalir diyor...
O videolardan (sadece kopyalanan videolardan) tahminen ben günlük 1-3€ kazaniyorum...
Mesela adamlar atiyorum 2 senedir videomu indirip sitelerine yüklediyse ve ben bunu simdi farkina varip ve simdi uyari maili yazarsam uyardigim gün itibari ile gecerliymis bu... yani 2 senenin hakkini alamiyormusum bu nasil acayip birsey anlamis degilim!
Ayri yetten bir ton belge lazim imis o videolarin benim hazirladigimi yayinladigimi herseyi ispahatlamam gerekiyormus eger mesela lisansiz program ile hazirlasam dahi edit yapsam dahi videoyu, dava sonucsuz olurmus... !
Tüm herkese buradan cvp icin tsk ederim
Hocam bilişim avukatı ile mi görüştünüz? Hak ihlallerinde süre 3 gündür. İlgili kanunu siz de okuyabilirsiniz. 1 ayı ilk defa sizden duyuyorum.