elegan adlı üyeden alıntı

aynen öyle ben biraz girişken bir insanım :) e ticaret ile zatan uğraşmaktayım kendi işim olmasada, farklı bir kaç blog açtım, wordpress ile ilgilendim,
e photoshop filan bu devirde herkesin bilmesi gereken şeyler, eskidende orta halli bir film sitemiz vardı ortağım ile durum böyle ve yaşımda 18 olunca her türlü işe girişebilme imkanınız oluyor:)

adsense gelirli sitelere gelince bence onlarla da uğraşmak gerek, hem onların film siteleri gibi stabil ve 10 milyon gibi hitler göreceğini sanmam.


Ne kadar film sitesi yönettiniz bilmiyorum ama illegal her işten uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır, Türkiye'de ki en büyük film site sahipleriyle iletişim kurmuşluğum oldu x firmasında reklam yöneticisi olarak çalışırken fakat tek gördüğüm şey çirkef rekabetin olduğu bir sektördü. + Olarak tecrübesizlik ile birlikte tüm emekleriniz boşa gidebilir, telif hakları vs. çok büyük sorunlar, zamanında film sitesi yönetmişliğimde var illegali yanlış gördüğüm için satışını yapıp daha da o alanla ilgilenmedim. Dediğim gibi yasal olmayan bir işe 50 Bin tl yatırmak ziyandan başka birşey değil.