isousluer adlı üyeden alıntı

Yahu Muhsin nereden etiketledin beni. Ben bu konuya cevap yazmamak için kendimi zor tutuyordum.

Yahu güzel kardeşim, yaşın 18, mesaj sayın 168. Açtığın konulara bakıyorum türlü türlü sektörlere girmişsin güya. Hele bir konun varki ben de cevap vermişim. İnan ne yazdığımı hatırlamadığım için tekrar aynı şeyleri söyleyebilirim. O kadar paran varsa ki ben inanmıyorum burada gösteriş yapıp durma. Bir sürü konu açmışsın ne yapayım ne edeyim diye, onca konudan sonra aklında hala bir fikir oluşmadıysa kusura bakma güzel kardeşim ama bundan sonra da oluşmaz. Benim gözümde açtığın konular üzerine tartışılmasını isteyen, aksiyon arayan, bu işlere merakı olan genç bir arkadaşsın. Bir konuda demişsin e-ticaret yapacağım, bir konuda demişsin film sitesine seo için 50 bin lira yatıracağım, bir konuda demişsin 100 bin liram var. Hele bir konun varki daha foruma konu açmasını bilmeyen bir insanın bu kadar parası olup bu sektöre yatırması tamamen ahmaklık olur yani. Şimdi tekrar kontrol ettim de bir konu değil birden çok konu.

Bırak güzel kardeşim milleti kandırmayı. Kendini geliştirmeye bak sen bu sektörde. Ne bileyim css öğren, php öğren. Emin ol şu kadar param var ne yapayım konularından daha çok faydası olur.

Son olarak bu tarz konuların, Alexa güncelleme konularının son günlerde oldukça artması forum seviyesini fazlasıyla düşürmektedir arkadaşlar. Bilgi paylaşımından çok bu konular var artık. İnsan bir süreden sonra sıkılmaya başlıyor. Bazı arkadaşları takip ediyorum gerçekten çok güzel konular paylaşıyorlar ama paylaştıkları konular bu tarz konuların altında kalıyor hep.


Hay ağzına sağlık eğer 50 bin lirası varsa gitsin bankaya yatırsın vadeli aylık sana en az 300 lira beleşten gelecek faiz tamam mı genç kardeş.

Ek Olarak:

AitHusa adlı üyeden alıntı

TR sunucularında bulunduğunu biliyordum dizimagın?


sunucu başka ülkedeydi fakat adamın adresini bulmuşlar baskını yedi yapacak bişey yok :)