lostyazilim
tr.link

Twitter ile ilgili bir soru

5 Mesajlar 1.123 Okunma
lstbozum
tr.link

BASocial BASocial WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Arnavutluk
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 101 / 35
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar, twitterda futbol üzerine bir hesabım var fakat bu hesabın takipçisini ne kadar artıracağım konusunda en ufak bir fikrim yok.Hile yapmak istemiyorum bana yöntem söyleyebilir misiniz acaba ne yapayım da futbolla ilgili insanları hesabıma çekeyim :) Teşekkürler...

wmaraci
reklam

BrkyGnss BrkyGnss Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster/Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Takipe takip denen sistemi kullan.Benim yöntemimi açıklayayım;

Önce yüksek takipçili hesapları buluyorsun.Daha sonra takipçilerinden, tweetlerine gelen favorilerinden,retweetlerinden vs. takip ediyorsun.Daha sonra seni takip etmeyenler bir unfollow sitesinden unfollow yapıyorsun.Bunun içinde
Manage Flitter kullanmanı tavsiye ederim.Çünkü 1. sayfada en son unfollow yapanlar sonuncu sayfada da ilk unfollow yapanlar bulunmakta.Bu daha iyi oluyor. Bunun mantığı da son unfollow yapan kişi senin onu takip ettiğini gördüğü an seni takip etme ihtimali olmasıdır.

Sonuç olarak takipçilerinin hepsi organik olacaktır ve daha çok retweet ve favori alacaksındıır.

Uğraşamam diyorsan takipçi satın al.

• Üyelik 02.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Arnavutluk
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 101 / 35
  • Ticaret 2, (%100)

BrkyGnss adlı üyeden alıntı

Takipe takip denen sistemi kullan.Benim yöntemimi açıklayayım;

Önce yüksek takipçili hesapları buluyorsun.Daha sonra takipçilerinden, tweetlerine gelen favorilerinden,retweetlerinden vs. takip ediyorsun.Daha sonra seni takip etmeyenler bir unfollow sitesinden unfollow yapıyorsun.Bunun içinde
Manage Flitter kullanmanı tavsiye ederim.Çünkü 1. sayfada en son unfollow yapanlar sonuncu sayfada da ilk unfollow yapanlar bulunmakta.Bu daha iyi oluyor. Bunun mantığı da son unfollow yapan kişi senin onu takip ettiğini gördüğü an seni takip etme ihtimali olmasıdır.

Sonuç olarak takipçilerinin hepsi organik olacaktır ve daha çok retweet ve favori alacaksındıır.

Uğraşamam diyorsan takipçi satın al.

Hocam takipçi satın almak saçma çünkü yarısı fake oluyor gereksiz.Ama bu takibe takip olayını ben beceremiyorum nedense :)

BrkyGnss BrkyGnss Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster/Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

BASocial adlı üyeden alıntı

Hocam takipçi satın almak saçma çünkü yarısı fake oluyor gereksiz.Ama bu takibe takip olayını ben beceremiyorum nedense :)

Hocam yapacağın iş çok basit, Twitter sana günlük 800-1000 kişi takip etme hakkı veriyor.Sende bunu dediğim yöntemle değerlendireceksin :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Arnavutluk
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 101 / 35
  • Ticaret 2, (%100)

BrkyGnss adlı üyeden alıntı

Hocam yapacağın iş çok basit, Twitter sana günlük 800-1000 kişi takip etme hakkı veriyor.Sende bunu dediğim yöntemle değerlendireceksin :)

Büyük hesaplar derken bana 5-10 tane yollasanız çok makbule geçer :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al