yav aynı şeyleri geveleyip duruyon birader yaşın küçük, boyle konuların forumlarda işi olmaz, araştır, bankaya yatır faizini ye......... bla bla bla
ilk yorum yaptığın konumda 60 bin lira bütçe ile ios uygulama yazılımı işi için 1 tasarımcı ve bir yazılımcı ile görüşülüyor işe en yakın zamanda başlanacak. bu konumda ise bilmediğim birşeyler çıkmasını umut etmekteyim fakat senin gibi elemanlar illa bi gelip yorum yapacak siz SORUNLUSUNUZ.
Bak ben sana güzel kardeşim dedikçe sen birader diyorsun, sorunlu diyorsun. Önce insanlarla nasıl konuşacağını öğren. Her olumsuz mesajda böyle tepkiler verirsen ohoo...
Bak ben sana güzel kardeşim dedikçe sen birader diyorsun, sorunlu diyorsun. Önce insanlarla nasıl konuşacağını öğren. Her olumsuz mesajda böyle tepkiler verirsen ohoo...
Boş konuşuyosun da ondan, bu gibi şeyler yazmak ne sana ne bana katkıda bulunuyor. gelip boş yere muhalefet olup gidiyorsun.
Forumda hep sondan başlarım okumaya, ancak isousluer ile tartışıldığını gördüğümde keyfim kaçtı. Önce konu sahibi arkadaştan ricam bireysel görüşme ve atıflarını PM yoluyla gerçekleştirsin. İkincil olarak ise tecrübeye saygı duyulmalı diye düşünüyorum. Adam laf anlatmaya çalışmış gördüğüm kadarıyla ancak art niyet aranmış, yanlış bir tavır. Gösteriş yapmaya geldiyseniz yanlış platformdasınız demektir. Fikir istiyorsanız ise tüm görüşlere saygı duymayı önce bir alışkanlık edinerek yola çıkmalısınız. Rapor edilecek konuma gelmiş konu, müdahale şart.