Hocam dediğim gibi hiçbir gelir hedeflemiyorum bu olaydan hatta bu olayla ilgili hiçbir hedefim yok olur mu olmaz mı diye deneme maksatlı açtım eğer olursa da zaten yine herhangi bir gelir elde etmek için bişi yapmıcam istenirse kodları bile verebilirim incelenmesi için o derece ;)

VoSToK adlı üyeden alıntı

Hocam sizde daha önceki siteler gibi reklam kodları içerisine kendi cpm gelirli reklam kodlarını koymayacaksınız değil mi?

Ek Olarak: Düşünceleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler hocam her zaman kapımız açık :)

halilyc adlı üyeden alıntı

.tk domain ile googlede çok güzel yerlere geldim ve hiç siteye girmeden hergün 150 tekil hit banko daha 2 ay olmadan. Arada bin küsürlü patlamalarda yaşıyor sosyal medya sayesinde. Bir sürü .com sitem var hiçbirini bu kadar ileri taşıyamadım çünkü bu kadar ilgilenemedim. Önemli olan sitenin kendi ve içerik kalitesidir. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten, sabır etmek yeter :) Projeyede gelecek olursak bence şahane bir düşünce hocam, adsense başvurum bir kez daha red yerse bende katılacağım aranıza inşallah :)

Ek Olarak: Arkadaşlar ilk üyemiz şu anda sisteme kayıt oldu sizde kayıt olabilirsiniz ;) dediğim gibi tamamen ücretsizdir.