Malesef bu arkadaş işe başladı ama devamını getirmedi, yaptığı tek şey slq yedeği yüklemek oldu sonrasındag gerekli teknik desteği vermedi ve benide sürekli oyalayıp salladı, sürekli söz verdi ama işi tamamlamadı ve beni 4-5 gün oyaladı, sürekli meşgulüm modu, valla bende para ödedim meşgul olacak adam iş yapmasın. Son verdiği sözden sonra baktımki oyalıyor ve asla işi tamamlamayacak başka biri buldum 30 dakiakada her sonu düzeltti, o gün bu gündürde hiç selenmedi.

Sonuçta ücretiyle başka birini buldum, yaptığım en büyük hata karşımdakine güvenip parayı peşin ödemek oldu, ben gözü kara biriyim ama asla itibar ve prestij kaybetmeyi göze alamam, iş yaptıracaklara benim bu durumum herkese ders olsun ve peşin ödeme yapmasın ve mümkünse referansı olan sağlam birinden hizmet alsın. Yani bu insanlar karşındakine verdiği sözü tutmayıp neyi amaçlıyor, ücretini alıp bir işi bitirmek bu kadarmı zor.

Güzel ülkemizde hizmet sektörünün geri kalmışlığından yakınır dururuz, defolu mal, hizmet ve ürünler, eh bu firma sahipleride Mars'tan geliyor, bu toplumun içinden insanlar.