webmaster1996 adlı üyeden alıntı

Peki hocam siz seocusunuz sanirim bu 403 yonlendirmesi ile seo falan yapiliyormu yani bir film sitssi baska film sitesi kurup biraz yukseltikten sonra 403 yapip ana siteye yonlendiriyolarla bir yerde okumustum bunun nasil bir faydasi var


403 değil de 301 den bahsediyorsunuz galiba. Evet faydası oluyor, atıyorum bir site satın aldın. O siteyi asıl sitene 301 yapıyorsun bütün backlinkler konular vs taşınmış oluyor ana siten daha güçlü oluyor. Taktik var birkaç tane 301 için. Araştırırsanız bulursunuz öyle sır şeyler değil sonuçta. 301 neden yapılır yapılınca ne olur vs basit şeyler bunlar araştırınca anlarsınız.

vetfak adlı üyeden alıntı

arkadaşın konusuna bende soru soracam umarım kızmazsa. süha üstadım daha öncede size danışmıstım dediklerinizi uygulamaya çalıştım sitem su : www.filmizlesene.pro hiti suan 200 acaba azda olsa ilerlemişmiyim . bu arada bazı dızılerde filmlerde 1 sırda bazılarında 1 sayfada 5 sayfaya kadar dagılıyor ama zamanla düşüyor bir arkadaşa sordum seo yapman gerek backlinkin yok o yüzden düşüşler oluyor . bu konu hakkında da yardımcı olursanız artık seo yapmalımıyım 2 ayını gırdı sıte


Ne tavsiye ettim hatırlamıyorum ama anasayfanızın kaliteli backlinke neredeyse her zaman ihtiyacı vardır. Filmlerden hit almaya çalışın bir filme çok çalışın sonra başka bir filme sonra başka bir filme artık işte bir patern bulunca bunu daha hızlı yaparsınız ve daha çok filminiz ilk sayfaya girmiş olur. Ne kadar tavsiyede bulundum bilmiyorum ama dediklerimi ziyadesiyle yapmaya çalışın gerisi de gelir. Cümlesi çok basit ama uygulanması en zor taktiklerden:

Her alt sayfanıza anasayfanız gibi değer verin. Bakın ne oluyor o zaman :) İkinci cümle taktiğe dahil değil :D Hadi iyi geceler herkese, konuyu dağıtmayalım soran olursa özelden sorsun fakat sorunca da cevaplamaktansa sizi araştırmaya öğrenmeye davet ediyorum, ayrıca cevap veremeyebilirim. Konu sahibi gibi konu açmak da güzel bir yöntem.