Orayla zamanında çalıştığım için söylüyorum. Şikayet diye arat ne kadar başlık bulacaksın görürsün.Daha fazla zaten birşey söylemeye gerek yok.
Düşünceleriniz benim için önemli tabi ki. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Şu anlık memnunum ben. Bir sıkıntım yok.
Ek Olarak:
Seosu güzel lakin speed test'e bakamadım, meşgul olduğumdan dolayı.
Haberler kısmındaki devamını oku alanı kaldırılabilir. Hem thumbnail hemde içerik kısmına permalink eklenerek yapılabilir.
Genel hatları ile güzel. Fakat tema.ninja eski Trendwp ekibinin oluşumu. Forumda bir araştır. Aldığın sadece bir tema olmamakla birlikte bir hizmet. Umarım şikayetlerdei gibi sıkıntı yaşamazsın.
Haberler kısmındaki devamını oku alanı kaldırılabilir. Hem thumbnail hemde içerik kısmına permalink eklenerek yapılabilir.
Genel hatları ile güzel. Fakat tema.ninja eski Trendwp ekibinin oluşumu. Forumda bir araştır. Aldığın sadece bir tema olmamakla birlikte bir hizmet. Umarım şikayetlerdei gibi sıkıntı yaşamazsın.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Dikkate alacağım. Dediğim gibi her hangi bir sıkıntı çıkmadı. Çıkarsa konu altından ve şikayet bölümünden yazıya dökerim.