lostyazilim
tr.link

Acil Şirket Teması

13 Mesajlar 2.493 Okunma
lstbozum
tr.link

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)

MARVEL adlı üyeden alıntı

Orayla zamanında çalıştığım için söylüyorum. Şikayet diye arat ne kadar başlık bulacaksın görürsün.Daha fazla zaten birşey söylemeye gerek yok.

Düşünceleriniz benim için önemli tabi ki. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Şu anlık memnunum ben. Bir sıkıntım yok.

Ek Olarak:

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Seosu güzel lakin speed test'e bakamadım, meşgul olduğumdan dolayı.

Haberler kısmındaki devamını oku alanı kaldırılabilir. Hem thumbnail hemde içerik kısmına permalink eklenerek yapılabilir.

Genel hatları ile güzel. Fakat tema.ninja eski Trendwp ekibinin oluşumu. Forumda bir araştır. Aldığın sadece bir tema olmamakla birlikte bir hizmet. Umarım şikayetlerdei gibi sıkıntı yaşamazsın.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Dikkate alacağım. Dediğim gibi her hangi bir sıkıntı çıkmadı. Çıkarsa konu altından ve şikayet bölümünden yazıya dökerim.

wmaraci
reklam

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

riko adlı üyeden alıntı

Düşünceleriniz benim için önemli tabi ki. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Şu anlık memnunum ben. Bir sıkıntım yok.

Ek Olarak:

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Dikkate alacağım. Dediğim gibi her hangi bir sıkıntı çıkmadı. Çıkarsa konu altından ve şikayet bölümünden yazıya dökerim.

Rica ederim. Bütünü ile görebilmeniz için böyle bir yorum yapma gereksinimi duydum. Şahsen TrendWP zamanından kalma TrendBLOG lisansım var ve hiçbir sıkıntı görmedim bende :) İlla bu sizin de sıkıntı ile karşı karşıya geleceğinizi belirtmez. Belki değişen sadece isimleri değil prensipleridir de. :) Kötülemeyelim hemen.

Başarılar size.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Rica ederim. Bütünü ile görebilmeniz için böyle bir yorum yapma gereksinimi duydum. Şahsen TrendWP zamanından kalma TrendBLOG lisansım var ve hiçbir sıkıntı görmedim bende :) İlla bu sizin de sıkıntı ile karşı karşıya geleceğinizi belirtmez. Belki değişen sadece isimleri değil prensipleridir de. :) Kötülemeyelim hemen.

Başarılar size.

Teşekkür ederim. Sağ olun...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al