lostyazilim
tr.link

Video upload işlemi için tavsiye

6 Mesajlar 650 Okunma
acebozum
tr.link

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Youtube üzerine eklenen videolar zaman zaman telif hakkı yüzünden ihtar almakta, 1-2 uyarı sonrada 3-4 video attığım kanal kapatılacak, youtube üzerinden gelir etme gibi bir çabam yok, sadece sağlam bir şekilde hizmet verecek video sitesi tavsiyelerinizi bekliyorum. Sağlamdan kasıt, çok aşırı reklam çıkartmayacak ve periyodik olarak TİB cezalarına maruz kalmayacak siteler.

İlgilenip mesaj atan herkese, şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam açıkcası yüklediğiniz videolar size ait değilse zaten neresi olursa olsun telif yeme ihtimaliniz var. Bir olmaz iki olmaz ama üçüncü de bir mail alırsınız ve o videonun kaldırılmasını ısterler bu youtube olsun yahut baska bir site olsun fark etmez. Siz uyar kaldır prensibini üstleneceksiniz ve yüklediğiniz videolar telif yediği zaman uyarıldığınz da kaldırıp cezalara mahruz kalmayacaksınız

Kuva-i Kafsinkaf

• Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Hocam açıkcası yüklediğiniz videolar size ait değilse zaten neresi olursa olsun telif yeme ihtimaliniz var. Bir olmaz iki olmaz ama üçüncü de bir mail alırsınız ve o videonun kaldırılmasını ısterler bu youtube olsun yahut baska bir site olsun fark etmez. Siz uyar kaldır prensibini üstleneceksiniz ve yüklediğiniz videolar telif yediği zaman uyarıldığınz da kaldırıp cezalara mahruz kalmayacaksınız

Tabi ki bu konuda haklısınız hocam, fakat benim yüklediğim videolarda hiçbir şekilde yasayı ihlal eden bir durum yok, videolarda bir ibare yok, bir dizi kurum yada bir özel firmanın yaptığı bir çalışma değil, amatör olarak nette dolaşan yükleyeni anonim olan videolar. Keza oyuniçi amatör videolardan bahsediyorum, sırf adamın kanalında 100 k abone ver diye, hiç bir hak iddiaa edmeyeceği videoya reportlayıp spamlamaktalar.

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Tabi ki bu konuda haklısınız hocam, fakat benim yüklediğim videolarda hiçbir şekilde yasayı ihlal eden bir durum yok, videolarda bir ibare yok, bir dizi kurum yada bir özel firmanın yaptığı bir çalışma değil, amatör olarak nette dolaşan yükleyeni anonim olan videolar. Keza oyuniçi amatör videolardan bahsediyorum, sırf adamın kanalında 100 k abone ver diye, hiç bir hak iddiaa edmeyeceği videoya reportlayıp spamlamaktalar.

hocam o 100 k abonesi olan şahıs eğer o oyun videosunu kendi çekip kanalında yayınladıysa report etme hakkı var yani buna bir şey yapamazsınız ki indirip kendi kanalınıza yüklüyorsunuz. Mantıken benim videolarımı bir başkası ındırıp kendi kanalına yüklerse bende report ederim :)

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

hocam o 100 k abonesi olan şahıs eğer o oyun videosunu kendi çekip kanalında yayınladıysa report etme hakkı var yani buna bir şey yapamazsınız ki indirip kendi kanalınıza yüklüyorsunuz. Mantıken benim videolarımı bir başkası ındırıp kendi kanalına yüklerse bende report ederim :)

Kendi çektiği videolar değil sorunda burada, ses yada herhangi bir ibare olmayan videolar, tek bir kanal değil genel olarak youtube üzerinde gördüğüm birşey.

Benimde videolarımı alsalar bende sonuna kadar reportlarım tabi fakat, şahsın emek harcamadığı sadece kanalında olan bir video için benim upload yaptığım kanalın kapanmasını ben istemiyorum. Bu yüzden tavsiyen varsa incelemek isterim.

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Ne yalan diyeyim hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım çözüm konusunda yardımcı olamıcam ama umarım bir yolunu bulursunuz:)

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al