-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
2 sene önce burdan s3 tavsiyesi istemiştim ve gelen tavsiyeler doğrultusunda telefonu aldım, kullandım ve artık değiştirmeye karar verdim.
İstediğim model bir tek istanbul bilişim var (paralel ithalat garantili)
Tavsiye edermisiniz?
Note 3 (snapdrgonlu) + Gear 2 almayı düşünüyorum.
Fakat boyutunun biraz küçük olması ve inceliğinden dolayı aklım g3'e takıldı, tabi g3 alırsam gear 2yi almam için bütçeyi zorlamam gerecek onu da istemiyorum, tavsiyeniz nedir? Note 3 + Gear 2 mi alayım yoksa G3 mü? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Bir de sikayetvar'da İstanbul Bilişim hakkında iyi şeyler söylemiyorlar, bugün aradım konuştum böyle böyle şikayet var hakkınızda diye ara sıra olabiliyor felan güvenebilirsiniz dedi alışveriş yapan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Belirttiğiniz telefonları kullanmadım fakat istanbul bilişim'i kötüleseler de emin olun, pek çok alış-verişimi bu siteden yaparım. Köklü ve geçmişi olan bir sitedir. Her sorununuzda yardımcı olurlar.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ben note 4 tavsiye ederim
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kendim telefoncuyum LG G3den şaşma şuan piyasada en hakim cihaz, seni yarı yolda bırakmaz. İncele kararını ver. Araştırmasınıda yap. Şiddetle tavsiye ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Samsung'da tek sevdiğim model Note modelleridir her zaman note kullanırdım :) Note 3 almanızdan yanayım ben ele aldığınızdaki o kalite o özellikler ve telefonun şıklığı :) Fakat bir hata yaptım s5 hevesine gittim telefonu sattım s5 aldım ve çok pişmanım biraz fiyatları düşsün inşallah note 4 almayı planlıyorum bende. Note serisi iyidir :)
Samsung'un diğer telefonlarından nefret ederim samsung fanı falan değilim bilginize :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
İki cihazı da denedim, ikisi de seni memnun edecektir. Hangisi kafana yatarsa onu al. Ama bana sorarsan ekran büyük diye Note 3 derim çünkü Note 3'e dişi USB ile 2 oyun kolu takarak emulator uygulamasıyla PS One oynamışlığım var :).