cihatnet adlı üyeden alıntı

Tşkler...

gene bir yorum geldi.. Bunu engelleminin bir yolu varmı ayrıca benim sitemi nasıl buldular.?


"SI CAPTCHA Anti-Spam" bir wordpress eklentisidir.

Kolay gelsin.Nereden geldiği meçhul ipler ile sitenizi kirletmeyin ;)

Ek Olarak:

Seomple adlı üyeden alıntı

3 Senedir ben bu yöntemi kullanıyorum hocam :) Kendime yarar görmediğim birşeyi başkasına yap demem ;) Dediğim gibi ben Polonya ve Ukranya botlarını kullanırım genelde ve Allah'a şükür bugüne kadar ne bir sitem çöp sitesi algılandı nede farklı bir ceza yedi :)

Bugüne kadar bir tek noktasında zarar görmedim ben, dileyen gönül rahatlığı ile kullanabilir kefili benim :rolleyes:

Ek olarak: Ne yorum umrumda, ne vay be dedirtmek.Sadece işlerine yarasın yeter.


Ben kendimi bildiğim bileli bu işi yapıyorum ve sizlere gerçekten boş olduğunu söylebilirim...Faydası olduğunu nasıl anladınız gerçekten merak ettim.Madem bu kadari insanın vebalini alıyorsunuz keşke bizde artış görebilseydik.

Vay de dedirtin diye size demiyorum dürüst web site sahiplerine diyorum yükselmek istiyorlarsa insan biraz kalem kullanacak.

Sizin denediğiniz her yöntemi denedim.Bu zamana kadar paylaşmadığım makale kalmadı neden hiç spam yararlı demedim? Ve SEO uzmanları olarak demedik? çok yakında bir makale ile anlatırım.

Kesinlikle önermiyorum zarar görmemişsiniz çünkü çoook şanslısınız.İstrseniz sitenizi google'a yeniden değerlendirme isteği gönderelim?

Bana müsade daha fazla yorumlara bakma gereği duymuyorum.Yakında bir makale yazar anlatırım.İnsanları yanlış yöndir meyiniz!