-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
4 saattir araştırdığım ama bir türlü bulamadığım bir konu için siz değerli webmasterlardan yardım istiyorum. Çözüm bulana gönülden teşekkür edeceğim.
Websitemde toplam 15000 URL var ve Google WebMaster Tools bu sayfalardan 12000 tanesinin indekslendiğini söylüyor. Indekslenmeyen 3000 sayfayanın URL'ni nasıl ulaşabilirim?
Google'da site://siteadi.com araması yapınca indeksli sayfalar çıkıyor ama burdan bir ayıklama yapmam imkansız.
Var mı fikri olan?
Saygılar...
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Veritabanından tablo olarak bütün URL'leri indir. Word yada Excel'e at. Ardından siteadı şeklinde arama yaptır. Ufak programlar var. Arama sonuçlarındaki linkleri kopyalıyor. Ufak araştırmayla bu programlardan indir ve veritabanı ile Google araması sonuçlarını karşılaştır. Excel veya Word'de çift olanları sildirebilirsin. Düz mantık ve bana kolay geleni bu. Webmaster Tools'da falan bunun için bir ayar varmı bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
webmaster tools da önceden vardı ama kaldırdılar, bunu gösteren bir site vardı büyük ihtimalle sitenizin alt yapısı wordpress ise all in one seo eklentisini kullanıyorsanız no index kısmında kategori, tarih, etiket seçilmiş ise onların etkisi olur
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.