lostyazilim
tr.link

Google Indeksli Sayfalar - Kazık Soru

5 Mesajlar 925 Okunma
lstbozum
tr.link

seosozluk seosozluk SEO Forever Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 4 / 12
  • Ticaret 5, (%100)
Arkadaşlar merhaba,

4 saattir araştırdığım ama bir türlü bulamadığım bir konu için siz değerli webmasterlardan yardım istiyorum. Çözüm bulana gönülden teşekkür edeceğim.

Websitemde toplam 15000 URL var ve Google WebMaster Tools bu sayfalardan 12000 tanesinin indekslendiğini söylüyor. Indekslenmeyen 3000 sayfayanın URL'ni nasıl ulaşabilirim?

Google'da site://siteadi.com araması yapınca indeksli sayfalar çıkıyor ama burdan bir ayıklama yapmam imkansız.

Var mı fikri olan?

Saygılar...

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Veritabanından tablo olarak bütün URL'leri indir. Word yada Excel'e at. Ardından siteadı şeklinde arama yaptır. Ufak programlar var. Arama sonuçlarındaki linkleri kopyalıyor. Ufak araştırmayla bu programlardan indir ve veritabanı ile Google araması sonuçlarını karşılaştır. Excel veya Word'de çift olanları sildirebilirsin. Düz mantık ve bana kolay geleni bu. Webmaster Tools'da falan bunun için bir ayar varmı bilmiyorum.

PcDelisi PcDelisi Kısa bir ara Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 705
  • Beğeniler 227 / 226
  • Ticaret 387, (%100)
webmaster tools da önceden vardı ama kaldırdılar, bunu gösteren bir site vardı büyük ihtimalle sitenizin alt yapısı wordpress ise all in one seo eklentisini kullanıyorsanız no index kısmında kategori, tarih, etiket seçilmiş ise onların etkisi olur

WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.

seosozluk seosozluk SEO Forever Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 4 / 12
  • Ticaret 5, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Veritabanından tablo olarak bütün URL'leri indir. Word yada Excel'e at. Ardından siteadı şeklinde arama yaptır. Ufak programlar var. Arama sonuçlarındaki linkleri kopyalıyor. Ufak araştırmayla bu programlardan indir ve veritabanı ile Google araması sonuçlarını karşılaştır. Excel veya Word'de çift olanları sildirebilirsin. Düz mantık ve bana kolay geleni bu. Webmaster Tools'da falan bunun için bir ayar varmı bilmiyorum.

teşekkürler, sorun şu ki: ufak program var dedikleriniz sadece ilk sayfa sonuçlarındaki URL leri veriyor. Google'da ilk sayfada en fazla 100 sonuç gösteriyor dolayısıyla bu işime yaramıyor. Ayrıca en fazla 700 sonuç gösteriyor böyle bir aramayla...

Denedim, olmadı yani...

Ek Olarak:

PcDelisi adlı üyeden alıntı

webmaster tools da önceden vardı ama kaldırdılar, bunu gösteren bir site vardı büyük ihtimalle sitenizin alt yapısı wordpress ise all in one seo eklentisini kullanıyorsanız no index kısmında kategori, tarih, etiket seçilmiş ise onların etkisi olur

teşekkürler, ama sorunum başka.

wmaraci
wmaraci

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

seosozluk adlı üyeden alıntı

teşekkürler, sorun şu ki: ufak program var dedikleriniz sadece ilk sayfa sonuçlarındaki URL leri veriyor. Google'da ilk sayfada en fazla 100 sonuç gösteriyor dolayısıyla bu işime yaramıyor. Ayrıca en fazla 700 sonuç gösteriyor böyle bir aramayla...

Denedim, olmadı yani...

Ek Olarak:

teşekkürler, ama sorunum başka.

Programlar var, kullandım ama genel isimleri ne şuan bilemiyorum. Ama bütün sayfaları gezen programlar var.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al