Önemli olan şifreleme değil, mekanizmayı saklamak. Açıkca lisans.php'yi dışarıdan çağırırsan aşırı kolay olur. Her PHP dosyasına require_once yapmak, lisans.php kodlarını birkaç tane dosyaya paylaştırmak ve bunun yanında MD5, Sha1 gibi klasik şifreleme tekniklerinden uzak durmak gerek.
Mesela karakter değiştirme yolu en mantıklısı bana göre. Lisans şifresi domain adı olmalı . Domain siteadı.com ise;
S yerine --> %+%&
İ yerine --> &/%+^'/(/&

gibi karakterler getirerek otomatik şifreleme oluşturulabilir. Şifre programlarla çözülemeyen ^'+(/&%)(/&%?=)(/&%+! gibi birşey olur. Ama tabii her zaman en önemlisi şifreleme mekanizmasını saklayabilmek. Şifreyi 3 parçaya bölmek en mantıklısı. www için random üretilen şifre. siteadı için karakter değiştirme ve .com için random üretilen şifre birleştirilerek işlenmeli. Her üretim de ayrı dosyada tutulmalı. Sosyal medya hesaplarının arasına mekanizmayı gizlemek çok kolay olur. Çünkü Facebook paylaş butonu kodları arasında falan çok karmaşık gelebilecek yapılar var. Ben her zaman Facebook paylaşım butonu koduna benzetiyorum mekanizmayı ve hiç dikkat çekmiyor.