erkolay adlı üyeden alıntı

1.5 yıldır bu sektördeyiz. Hosting piyasası ölmüş arkadaşlar. Biz henüz bu işten, sunucuların aylık ücretini bile tam çıkaramıyoruz. Boş yere kendinizi strese, uykusuz gecelere, tatilsiz haftasonlarına sürüklemeyin.

Bize güvenip, ısrarla sunucularımızda devam eden müşterilerimiz bulunduğu için bırakamıyoruz. Onların yanına yeni müşteriler edinip sunucuların aylık ödemesini bile kurtarsak, sanki boşu boşuna iş yapıyoruz gibi olacak. Anladık ki bu işten ekmek yemek neredeyse mümkün değil. Web tasarım, SEO hizmetlerimizle kurtarabiliriz belki.



Bence çok kalitesiz firma var. Bir kaliteli yılmayan marka olmaya giden sağlam marka olma çalışması yapan, hosting kelimelerinde de iyi seo yapan bir firma daha sektörden ekmek yiyebilir bence, kötü bir sürü firma yerine. Ki iyi dediğimiz firmaların kirlia çamaşırı demeyeyim de abuk sabuk destek birimleri, sitem kapandı diyorum en az beş on arkadaşım sitene ulaşamıyorum diyor ama destek birimi bizde bir şey yok demeleri(bunu derken bile mesaj alıyorum abi siten kapalı diye) bla bla

En iyilerde bile bunlar varken bence yılmayacaksanız akıllı oynarsanız neden olmasın? :)

Konu sahibinin mesajlarına göre de(tavrınız, üslubunuz vs) bence yürür gidersiniz demem çünkü realistçe olmaz fakat yılmazsanız sizi de tanıtır destek veririz yani iyi yerlere gelirsiniz Allah'ın izniyle. Blogum var benim facete de iyi bir kitlem var webmasterlar olarak, bir hosting firmasını paylaşacak kadar layık göremedim iki mecramda da. Bence komik bir durum.

Anca godaddy ucuz domain muhabbeti ediyoruz :D

Velhasılı kelam özetlersek; güzel seo, marka bilincinin oturtulacağı çalışmalar(tanıtım reklam destek birimi.... bu maddeler çok önemli), yılmama, kar etme düşüncesinden önce hak etme düşüncesinin olması, büyüme aşamasında kurnazca ama sağlam hamlelerle (kaliteli bir webmaster bloguna sahip birinden kendi yazısıyla tanıtımınız vs gibi nokta atışlarla), güzel planlamayla neden olmasın :)