tipsychannel adlı üyeden alıntı
Yazılan mesajları teker teker okumasam da bu konuda kendi fikrimi belirtmek isterim. Bu sistem hava yastıklarıyla değilde bir robot kılıfla en kullanışlı ve verimli hale getirilebilir. telefon kasası kadar bir kalınlığı olan bir kasa daha tutmaya kaç kişi sıcak bakar orasını bilmiyorum ama; ani reflekslerde tüm kasayı saran dayanıklı bir metal kılıf yapılabilir. bu robot; dokunmatik sensör, yatay kalibrasyon ve hız sensörlerini bir arada kullanabilirse gayet kullanışlı olacağını düşünüyorum.eğer kılıfa hiç bir şey değmiyorsa, yatay kalibrasyon değişiklik gösteriyor ve telefon bir ivme kazandıysa; telefonu sar.
tabi bu dediklerim sadece kafamda işleyen şeyler :) bir mühendis ve programcı birlikte çalışırsa olabilecek bir sistem gibi geliyor bana.
Aynen ben yapılacağını düşünüyorum abi ya https://www.kickstarter.com burdakilere bakınca yapılmaz diye bir şey olacağını düşünmüyorum ben gerçekten yapılacak bir şey. Şahsen ben alırım. 2000TL verip telefon aldım ve düşüp ekranına bir şey olacak diye ödüm kopuyor Allah korusun 50-1000 lira verip alırdım ben olsam