GoogleDoktoru adlı üyeden alıntı

"SI CAPTCHA Anti-Spam" bir wordpress eklentisidir.

Kolay gelsin.Nereden geldiği meçhul ipler ile sitenizi kirletmeyin ;)

Ek Olarak:

Ben kendimi bildiğim bileli bu işi yapıyorum ve sizlere gerçekten boş olduğunu söylebilirim...Faydası olduğunu nasıl anladınız gerçekten merak ettim.Madem bu kadari insanın vebalini alıyorsunuz keşke bizde artış görebilseydik.

Vay de dedirtin diye size demiyorum dürüst web site sahiplerine diyorum yükselmek istiyorlarsa insan biraz kalem kullanacak.

Sizin denediğiniz her yöntemi denedim.Bu zamana kadar paylaşmadığım makale kalmadı neden hiç spam yararlı demedim? Ve SEO uzmanları olarak demedik? çok yakında bir makale ile anlatırım.

Kesinlikle önermiyorum zarar görmemişsiniz çünkü çoook şanslısınız.İstrseniz sitenizi google'a yeniden değerlendirme isteği gönderelim?

Bana müsade daha fazla yorumlara bakma gereği duymuyorum.Yakında bir makale yazar anlatırım.İnsanları yanlış yöndir meyiniz!


http://blog.kitapindirim.com şuan kendi sitemdeki yorumlar bu şekilde ve devam edeceğim görelim bakalım hocam spam oluyor mu site olmuyor mu :)

Haftada bir yeniden değerlendirme gönderebilirsiniz :)

Beraber çalıştığım o kadar arkadaş var %90ına uyguladım bunları hepsi buyursun belirtsin bakalım herhangi olumsuz sonuç oldu mu hiç?

Tabi şans benden yana olmalı çünkü onlarca siteye yaptım onlarca site şanslı olacak değil ben şanslıyım :) Yorumlara bakmayın bir sorunda burada;

Sadece ezber ile gidiyorsunuz ve çok şeyden korkmadığınız kadar google dan korkuyorsunuz ! Her defasında o ne derse bunu ezberleyip bunu uyguladınız bir defa sizin yaptığınıza boyun eğdi mi google?

Ben bugüne kadar 50 site üzerinde denedim bunu :) Ne ezberimle gittim, ne google'un istediği gibi gittim.Deneme yanılma yoluyla bu sonuca ulaştım tekrar belirtiyorum abartmadığınız sürece zerre kadar zararı yoktur! Zarar gördüğüm birşeyi kendi sitelerimde yapmam :)

Selametle hocam, makalenizi bekliyorum.


Ek : google a İskender Pala Od Özeti yazıyoruz oda ney iki haftalık blog ilk sayfa :)
Google a yeni çıkan kitabın adını (Aşkın Gözyaşları 3) yazıyoruz oda ney ilk sıra için uğraşıyo :D
Google a Ölü Ozanlar Derneği Kitap Özeti yazıyoruz oda ney ilk sayfa yine :)

Harbiden site spam a doğru gidiyor :(