Evet arkadaşlar konu başlığının bu bölüme uyduğunu düşünüyorum.

Konu şudur;

Son günlerde dikkatimi çekti sürekli burada insanlar dolandırılmaya başladı önceleri 2-3 kere yüksek meblalarda bende dolandırılmış biri olarak.Şunu öneriyorum:

Referans sistemi getirilmeli ve üyelik durdurulmalı diye düşünmekteyim.artık şikayet sayfasına bakarsanız günde 2-3 kişi dolandırılıyor.yeni üyeler wmaraci için kazanç olabilir fakat.Biz dahil üyelerinde korunması gerekmekte *** dışında diğer webmaster sitelerini saymıyorum zaten.ama wmaraci *** a rakip olabilecek niteliktedir.Davetiye sistemi gelirse. Zaten yeterli sayıda kişileriz burada kendi aramızda ticaret olarak yeterli sayıda oldumuzu düşünüyoruz. kimimiz sosyal ağlardan çok burda takılmayı seviyoru.bende dahil.

Bu konuda hepimiz kafa patlatım yorumları ile tartışmaya katılınız lütfen.bunun için yüksek sayıda kişi olursak bunun yapılacağını düşünmekteyim.

Yanlışım varsa çekinmeden söyleyiniz...

Not:Herzaman dürüst oldum kimsenin rıskında olmadım kimseyi dolandırmadım.neredeyse 5 senedir forumdayım arkadaşlar çok kez banlandım sebebleri hep dolandırıldım küfür ettim. kimseye yanlış bişey yapmadım. ama tek üyeliğim şu an budur yanlış anlaşılmasın.Bunuda açıkca mertce söylüyorum banlanırsamda sağlık olsun. Ama bir modaretor çıkıp banlarsa düşünürüm ki banlamaktan keyif alıyor.Önce dürüst olmayan kişiler temizlenmeli...