-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba dostlar,
Ben şimdi domain değiştirdim. 4 gün oldu okuduğuma göre 301 yönlendirme linkleri değiştiriyormuş hiç dokunmadım bekledim. Hala info bile çıkmadı.
Ne yapmam gerekiyor? Eski domaini kaldırıp yenisini mi tanıtayım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu konuyu arayanlardan birisi olarak yandexle iletişime geçmiştim yandexte adres degişikliği olayı yoktur yandex botları otomatik olarak ilerleyen aşamalarda indexlerinizi verecektir tabi çok geç indexlediği için hiçbir fayda saglamıyor eski sitenizi ayna olarak yandex whmden eklerseniz biraz daha erken olabilir
Kahpe içerden oldumu kapı kilit tutmazmış
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
301 leyin kesinlikle yoksa düzgün bir taşıma olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Destek Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
Daha önce belirttiğim gibi, özel mesaj gelmediğinden bu tarz noktaları kaçırabiliyoruz, buradan cevap alamazsanız, mutlaka desteğe yazın :)
Domaini taşımadan önce şunlardan emin olun;
-iki domain de sizin denetiminizde
-yeni domain farklı bir alan adının aynası değil (bunun için yeni site bildirim formunu kullanabilirsiniz)
-iki alan adının indekslenmesi Yandex botuna robots.txt dosyasında açıktır. Aynı zamanda iki robots.txt dosyası da benzer nitelikte olmalıdır.
Ana aynayı 2 şekilde belirleyebilirsiniz;
-robots.txt dosyanızda Host direktifi (bu durumda iki sitenin de içeriği aynı olmalıdır).
-her saydaya refresh meta tagi ile sıfır gecikmeli bir yönlendirme kullanarak (misal: ) ya da HTTP 301 yönlendirmesini kullanarak
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yandex Destek adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Daha önce belirttiğim gibi, özel mesaj gelmediğinden bu tarz noktaları kaçırabiliyoruz, buradan cevap alamazsanız, mutlaka desteğe yazın :)
Domaini taşımadan önce şunlardan emin olun;
-iki domain de sizin denetiminizde
-yeni domain farklı bir alan adının aynası değil (bunun için yeni site bildirim formunu kullanabilirsiniz)
-iki alan adının indekslenmesi Yandex botuna robots.txt dosyasında açıktır. Aynı zamanda iki robots.txt dosyası da benzer nitelikte olmalıdır.
Ana aynayı 2 şekilde belirleyebilirsiniz;
-robots.txt dosyanızda Host direktifi (bu durumda iki sitenin de içeriği aynı olmalıdır).
-her saydaya refresh meta tagi ile sıfır gecikmeli bir yönlendirme kullanarak (misal:
) ya da HTTP 301 yönlendirmesini kullanarak
Hocam Merhabalar. Yandex üzerinden ; domain adresimi yandex'e bağladım.
info@domainadı.com üzerinden mail attıgımda mail gidiyor ama, gönderilen mail yanıtladıgı zaman, yandex üzerinden yanıtı göremiyorum. Hosting sağlayıcısı arayzünde görebiliyorum.
Nerde bir eksik var acaba ?
mx ayarları yapılmış durumda.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
yandex tüm bilgisayarlara virüs gibi izinsizce girip kafasına göre arama motorlarını yönetirken indexlemeye botları 2 haftada bir uğruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba. Evet Cevap gelmiyor Maalesef. 2-3 defa iletişime geçtim ancak sürekli; hazır bir şablon ile cevap veriliyor. Ayarlarınızı şöyle şöyke yapın. Daha sonra Hosting firmanızla iletişime geçn gibi birşey..
Ayarlamaları bizzat kendim yaptım. mail yönlendirme vs değiştirmeme ragmen atılan maile cevap yandex üzerinden açılan maile gelmiyor maalesef.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...