Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımızda böyle bir proje var. Bilgi ve birikimlerimizle oluşturacağımız bir forum sitesini google ve diğer arama motorlarında gerekli kategorilerde üst sıralara çıkartıp sizlerinde yardımıyla yine sizlerin yararına olan ücretsiz bir website tanıtım sistemi yapmayı planlıyoruz.
Projenin Ufak Detayları;
1 - Forumda Ana Kategoriler ( Spor, Dizi, Magazin vs. ) Altında Kendi Site İçeriğinize Uygun Paylaşımlar Yapılacak
2 - Yeni üye olan bir kişi belirli bir sayıda ( örneğin 10 - 30 arası ) mesaj gönderdikten sonra tanıtım yapabilecek.
3 - Tanıtımlarına özenerek özgün ve düzgün makaleler biçiminde yapan üyelerin konuları bir süre ( 3 gün - 2 hafta arası ) sabitlenecek.
4 - Site içerisindeki herşey ( Tanıtım Yazısı, Sabit Konu, Rütbe ) tamamen ücretsiz olacak.
5 - Sitede kalma süresi, tutum ve davranışlara göre rütbe verilecek.
6 - Yine siteyi aktif kullanan kullanıcılar arasından Gönüllü Forum Moderatörleri seçilecek ve Gönüllü Adminler tarafından denetlenecek.
7 - Yine forum içerisinde yapılan oylamalarla belirlenen 1 kullanıcımızın 1 hafta süreyle tanıtım konusuna index yönlendirme eklenecek. ( ilerleyen zamanda )
Not : Bu Proje para kazanmak adına değil web site yapan veya yapmak isteyen arkadaşlara 1 nebze olsun yarar sağlamak adına yapılacaktır.
Bize bu projede destek olabilecek ve fikir verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.