lostyazilim

Sosyal medya hack

28 Mesajlar 3.962 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

onur194 adlı üyeden alıntı

Katılıyorum size kesinlikle önermiyorum psikolojisini kaldırmayacak çok şey var fakat ben uzun bir süremi geçirdim orada iyi biliyorum yani ama düşünenlere de önermem. Sadece söylemek istediğim bu gibi bilgileri burada bulamazsınız.

Deep Web girmemeniz için bir çok neden;

-Sansürsüz cinayet, +18 ölüm resimleri
-Virüs barınan siteler
-Kiralık katiller
-Çocuk P****
-Psikopatlar..
-Kredi Kartı Çalıntıları
-Silah Satışları
-Soygun Planlamaları
-İnsan satışları
-Çok çok gizli belgeler (Kesinlikle 3 seviyeden ileriye gitmenizi önermem)

ve bir çok kötü şey barınıyor arkadaşlar.

2 Yıldır deebwebdeyim böyle şeylerle ürkütmeyin hocam milleti. O dediğiniz şeyleri bulabilmek bir marifettir orada ön yargılarınızdan kurtulun lütfen. Girin niye girmeyeceksiniz sadece dikkatli olun. Ayrıca clear webde bulamayacağınız tüm bilgiler orada girin bilgilenin derim ben. Ayrıca forumumuz var orada gelenleri de bekleriz Turkish DeepWeb tek türk forumudur...

Sosyal olan her şey.
wmaraci
reklam

Onuradali Onuradali position:fixed Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

mtnTK adlı üyeden alıntı

Windows pc ile deep webe giren kaldımı :D ayrıca simdi tartışma yaratmak istemiyorum ama abartılıyor çok fazla deep web = xyz giren meraktan giriyor hani ben görmedim girip adam gibi gizli şeylere ulaşıp youtubeye koyan simdi bunları çekip youtubede yayınlasan güzel kazanç elde edersin şehir efsanesi gibi geliyor.

O efsane size çok kötü sonuçlar doğurur hocam youtube bu gibi şeylere izin verecek değil :) Deep Web abartılmıyor aslında doğrular bunlar fakat son zamanlar da sosyal medyada forumlarda verilen bilgilerle beraber yaşları küçük olan bireyler bile girmeye başladı bu da deep web olayını çok olağan bir şeymiş gibi gösterdi. Bana göre bu çok büyük bir tehlike çünkü orada bilinç altına işleyen bir çok paylaşım bulunmakta.

Bir facebook sayfası var bu konuda adını vermeyeyim deep webte bulunan orta düzey bilgileri paylaşıyor girin oradan takip edin edeceksiniz ama deep web girmeyin.
mtnTK

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

facebook twitter gibi sitelerin önceden çok fazla açığı vardı hatta hotmail bile açıklarla doluydu fakat son zamanlarda açıklar neredeyse tamamen kapatıldı. Bulunan açıkları bildiriyorlar genelde zaten para kazanmak için pek sanmıyorum kolay kolay bir hesabın çalınacağını. Tabi ki çalınır ama bizim yapabileceğimiz şeyler olduğunu düşünmüyorum eğer bu gibi bilgileri öğrenmek istiyorsanız buralarda aramayın derim Deep Web girerek araştırma yapmanızı öneririm ingilizceniz var ise 1 hafta içinde oradan iyi bir hacker olarak çıkarsınız :) Deep Web sadece bu gibi konular için değil uyarmak isterim

Deep Web'i insanlar neden bu kadar gözünde büyütüyor ya kardeşim vallahi 2 yıldır oradayım ne evimi FBI bastı ne CIA :D dünyanın programı da var elimde gel kardeşim istiyorsan vereyim mail patlatma programı mailini bildiğin tüm facebookları çal çok zor değil yani

Sosyal olan her şey.

kodcu kodcu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 9 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Konu deepweb e döndü ya :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

O efsane size çok kötü sonuçlar doğurur hocam youtube bu gibi şeylere izin verecek değil :) Deep Web abartılmıyor aslında doğrular bunlar fakat son zamanlar da sosyal medyada forumlarda verilen bilgilerle beraber yaşları küçük olan bireyler bile girmeye başladı bu da deep web olayını çok olağan bir şeymiş gibi gösterdi. Bana göre bu çok büyük bir tehlike çünkü orada bilinç altına işleyen bir çok paylaşım bulunmakta.

Bir facebook sayfası var bu konuda adını vermeyeyim deep webte bulunan orta düzey bilgileri paylaşıyor girin oradan takip edin edeceksiniz ama deep web girmeyin.

Ek olarak kusmak isteyen olursa Deep Tube öneririm :D Zaten ingilizcesi olmayan biri maximum 1 saat duruyor DeebWebte :D

Sosyal olan her şey.

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

2 Yıldır deebwebdeyim böyle şeylerle ürkütmeyin hocam milleti. O dediğiniz şeyleri bulabilmek bir marifettir orada ön yargılarınızdan kurtulun lütfen. Girin niye girmeyeceksiniz sadece dikkatli olun. Ayrıca clear webde bulamayacağınız tüm bilgiler orada girin bilgilenin derim ben. Ayrıca forumumuz var orada gelenleri de bekleriz Turkish DeepWeb tek türk forumudur...

Ek olarak kusmak isteyen olursa Deep Tube öneririm :D Zaten ingilizcesi olmayan biri maximum 1 saat duruyor DeebWebte :D

Hocam korkutmak lazım bana göre son zamanlarda gerçekten yaşı çok küçük bireyler bile deep web giriyor. Orada bulunan bilgiler çok tehlikeli bu bakımdan. Herkesin psikolojisi sizinkine benzemez sonuçta. Gördüğü bir şeyin etkisinde kalabilecek çok insan var.

DeepWebTR DeepWebTR SMMM Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 69 / 203
  • Ticaret 32, (%100)

kodcu adlı üyeden alıntı

Konu deepweb e döndü ya :D

Dönsün dönsün hocam,Deep Web iyidir :D

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)
Deep Web olayını küçümsete küçümsete yaş ortalamasını çok düşürdünüz yapmayın bunu her yerde aynı şey gözünüze büyütmeyin demeyin.

• Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

Hocam korkutmak lazım bana göre son zamanlarda gerçekten yaşı çok küçük bireyler bile deep web giriyor. Orada bulunan bilgiler çok tehlikeli bu bakımdan. Herkesin psikolojisi sizinkine benzemez sonuçta. Gördüğü bir şeyin etkisinde kalabilecek çok insan var.

Hocam 1. İngilizce olacak 2. Gerçekten öyle şeyler bulmak çok zor ha normal bir tarayıcı gibi kullananda var toru şöyle bir şey var deep'in wikisini bulunca her şey geliyor ama sanmam küçük bir çocuğun böyle şeylere erişebileceğini site domainlerini biliyorsunuzdur assadasd.onion şeklinde siteler bul bulabilirsen :D

Ek Olarak:

DeepWebTR adlı üyeden alıntı

Dönsün dönsün hocam,Deep Web iyidir :D

Tabi canım :D Facebook'ta hele öyle abartıyorlar ki bu konuyu gerçekten öyle şehir efsaneleri var ki anlatamam yok 13 katman varmış saydın mı lan derler adama :D .clos sitelere giremiyorlarmış da bilmem neymiş de pffff .s.s

Sosyal olan her şey.

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

Hocam 1. İngilizce olacak 2. Gerçekten öyle şeyler bulmak çok zor ha normal bir tarayıcı gibi kullananda var toru şöyle bir şey var deep'in wikisini bulunca her şey geliyor ama sanmam küçük bir çocuğun böyle şeylere erişebileceğini site domainlerini biliyorsunuzdur assadasd.onion şeklinde siteler bul bulabilirsen :D

Evet biliyorum bir çok site kapalı zaten ingilizce gerekli ama sonuçta yanlış bir şeye abartmayalım demek saçma geliyor bana. Facebook sayfalarında forumlarda onion siteler paylaşılıyor hatta forumda gezerken bir konu görmüştüm bir forumu paylaşmış bir de yani deep web barınmıyordu. Bir girdim baktım çalıntı kredi kartları paylaşılıyor her yenilemede 5 er 10 ar kredi kartı sizce bu güzel bir şey mi? Forumda zaten o kadar çok küçük bireyler var ki başlarını gerçekten belaya sokabilirler. Deep Web güvenli internete de sızıyor bu çok kötü sonuçlar doğurur ileride

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al