-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımızda böyle bir proje var. Bilgi ve birikimlerimizle oluşturacağımız bir forum sitesini google ve diğer arama motorlarında gerekli kategorilerde üst sıralara çıkartıp sizlerinde yardımıyla yine sizlerin yararına olan ücretsiz bir website tanıtım sistemi yapmayı planlıyoruz.
Projenin Ufak Detayları;
1 - Forumda Ana Kategoriler ( Spor, Dizi, Magazin vs. ) Altında Kendi Site İçeriğinize Uygun Paylaşımlar Yapılacak
2 - Yeni üye olan bir kişi belirli bir sayıda ( örneğin 10 - 30 arası ) mesaj gönderdikten sonra tanıtım yapabilecek.
3 - Tanıtımlarına özenerek özgün ve düzgün makaleler biçiminde yapan üyelerin konuları bir süre ( 3 gün - 2 hafta arası ) sabitlenecek.
4 - Site içerisindeki herşey ( Tanıtım Yazısı, Sabit Konu, Rütbe ) tamamen ücretsiz olacak.
5 - Sitede kalma süresi, tutum ve davranışlara göre rütbe verilecek.
6 - Yine siteyi aktif kullanan kullanıcılar arasından Gönüllü Forum Moderatörleri seçilecek ve Gönüllü Adminler tarafından denetlenecek.
7 - Yine forum içerisinde yapılan oylamalarla belirlenen 1 kullanıcımızın 1 hafta süreyle tanıtım konusuna index yönlendirme eklenecek. ( ilerleyen zamanda )
Not : Bu Proje para kazanmak adına değil web site yapan veya yapmak isteyen arkadaşlara 1 nebze olsun yarar sağlamak adına yapılacaktır.
Bize bu projede destek olabilecek ve fikir verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pagerank in ve tanınmışlığın olmadan bu iş zor olur
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Oldukça zor bir iş yapabileceğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım az buçuk seo bilgimiz var...
Sosyal olan her şey.
Serhanas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben kendi adıma doğruyu söyleyecek olursam hiç girme kimse tanıtım için yapmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eski bir forum siteniz yoksa o forum sitesinin tutmayacağının garantisini veririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
tutmayacağından emin ol önceden olsa tutardı tamam ama artık tutmaz yazarlardakii temel mantık tanıtırım ama gelen olmaz yorum atan olmaz uğraşmaya değmez gibi düşünceler hakim.Bana göre yaparsan siteyi direk ekliyorsun ana sayfada kategorisinde çıkıyor ya toplist siteleri gibi onlar olabilir ama onlarda kod veriyor bu yüzden pek sevilmiyor kodsuz olursa tutar derim
Simurg
Yazılım Mühendisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Pr mi kaldi
Trustrank yuksekse iyidir
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
reklamsiniz.com aynı prensipler üzerine çalışıyor. Örnek alınabilir.
Durgun sular derin akar.