-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar merhaba dün teknosadan ininal kart aldım. Sanırım bu kartı ininal.com üzerinden hesap açıp oraya tanımladıktan sonra aktif oluyor. Birde hangi atm den para yükleyebiliyorum birde unutmadan aylık 1 tl kullanım bedeli varmış bu kartı kullandığım ay için mi alıyor yani mesela ben 1 ay hiç kullanmadım o zaman para kesiyor mu ?
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Her ay 1 tl kesiyor. Para yoksa kesmiyor. -'ye de düşmüyorsunuz(diye biliyorum). Ben kullanıyorum çok memnunum. Kartı aktif ettikten sonra PTT gibi yerlerden yükleme yapabilirsin. Diğer yükleme noktalarında ek para kesiliyormuş diye bir şeyler duymuştum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Keske paypal kart alsaydiniz elinize canlı para geçerdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aklında bulunsun, google vs. yurtdışı kaynaklı sitelere para göndereceğin zaman, ana toplamın -2TL veya -3TL unu yaz, deneme yaparak her defasında 2 tl işlem parası verme...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tr sitelerden alışveriş yaparken, kredi kartından alışveriş harici bir girdiyle karşılaşmassın. ancak, durum tr dışındaki alışverişlerde böyle değil. örneğin, google'a adwords için para aktaracağım zaman, kartın içindeki paranın tamamını aktarmak istediğinde bakiye yetersiz hatasıyla karşılaşabilir, sonraki denemelerinde de böyle bir sıkntı olmaması için, yapacağın alışverişin 2-3tl üzerinde bir +limitinin olmasını tavsiye ederim.