Tekrar merhaba arkadaşlar sizlere bu yazımda web sayfanıza ne zaman seo yapmanız gerektiğini anlatacağım.

Yanlış zamanda doğru seo yapmanız bile sitenizi sıralamadan yok edebilir.Birçok arkadaşın seo yapsa bile sıralama düştüğünü forum içerisinde aratırsanız görebilir.

Birçok işim var ve kısa kesicem.

Seo web sayfanızın esnek olduğunu zaman yapılmalıdır.Mesela bir müşterim google'de ilk sayfada olsa bile seo yapıp ilk sıraya çıkmak istiyorum demesine rağmen seo yapamıyorum.Sebebi Sitenin o an esnek olmayışındandır.

web sitenizin her sayfasını bir lastik gibi düşünün.Google belli zamanlarda sitenizi kendi haline bırakır.Tabi bunların zamanı var yeri var ne nasıl anlayacağınızı bilmeniz gerekiyor.

Örnek olarak Geçen gün 15 dakikada sıra atla şeklinde bir başlık açarak bir arkadaşımıza ufak bir seo yaptım..

Konu başlığı buradadır.

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/15-dakikada-sira-atla-186743.html


Türkiyede gerçekleşen depremler kelimesinde 43 üncü sırada iken çalışma yaptığım gün ve ertesi gibi 4 sıra atladı şuandada 34 lerde falan.

ve dahada yukarılara çıkacaktır.Ne backlink ne tanıtım yazısı ne başka birşey yapmadan 25 dakikalık bir inceleme sonucu oluşan durum bu.

Siteniz eğerki esniyorsa facebook kelimesinde 2.sırada facebook un altında bile yer alabilirsiniz.

Örnek olarak haber sitesinden 5 tanıtım yazısı alan arkadaş sitem 400 Lerdeyken ilk sayfaya geldi diyor.Görende keramet verdiği haber sitesindeki linklerde sanıyor.

Sitenizin esneyip esnemediğini nasıl anlayabileceğiniz konusunda sizlere burada detaylı olarak malesef anlatamam.Çünkü benim işim bu.

Sizlere vereceğim tavsiye şudur sitenize seo yaptıktan sonra anahtar kelimenizde eğerki 3 gün sonra sıra atlamaz iseniz kesinlikle seo yapmayın....Bu yaptığınız seo , 1 metre uzunluğundaki kalası her iki taraftan esnetmeye çalışmanıza benzer.

haydiyin gazanız mubarek ola :))