Herkese merhabalar arkadaşlar. Epeydir böyle bir paylaşım yapmak istiyordum. Kısmet bu güneymiş. Herkesin bilgisayarında listelediği arşivlediği bir şeyler olmuştur. Ben de internette çok arayıp zor bulduğum bilgileri istifleyip ileride işime yarar ki bu mantığıyla saklayanlardanım şimdi arşivimin büyük bir kısmını sizlere açmayı düşünüyorum. Genelini indirebileceğiniz bir çok liste sizlere özel... (KONUYA 1 BEĞENİYİ ÇOK GÖRMEZSENİZ DEVAMI GELİR İNŞALLAH) Hemen başlayalım arkadaşlar...



1 - 150 Adet Türkçe Forum Listesi : http://www.dosya.tc/server35/gVmTtG/150TaneT_rk_eForumListesi.doc.html (Bu liste ile site ve ürünlerinizin tanıtımlarını konular açarak hızlı bir şekilde yayılmasını sağlayabilirsiniz ve bedava back-link kazanabilirsiniz.)

2- 2500 Adet Siteye Sitenizi Pingletme : http://www.dosya.tc/server35/g3nugu/SitePingletme.txt.html (Burada verdiğim site ile sitenizi 2500 adet siteye pingletebilir ve güzel bir backlink sağlayabilirsiniz %100 Ücretsiz %100 Karşılıksız.)

3- Sosyal İmleme : http://www.dosya.tc/server35/g3nugu/Seo-Sosyal_mleme__.doc.html (Burada vermiş olduğum word dosyasında oldukça geniş bir makale var sosyal imleme hakkında her şeyi kolayca öğrenebilirsiniz.)

4- Online Meta Tag Yapıcı : http://www.dosya.tc/server35/g3nugu/OnlineMetaTagYap_c_.txt.html (Klasik meta tag yapıcılardan sıkıldıysanız bu vermiş olduğum site tam da sizlere göre oldukça fazla varyasyonlar bulununan site de kolayca meta tag oluşturabilirsiniz.)

5- Who-is Backlink siteleri (14 - 15 Arası olması lazım) : http://www.dosya.tc/server35/g3nugu/Seo-WhoisBacklink__.doc.html (Burada vermiş olduğum siteler ile sitenize who is çekerek hem farklı sitelerden değerlerini öğrenebilirsiniz hemde yine backlink geri dönüşü sağlayabilirsiniz...

Şimdilik hepsi bu kadar arkadaşlar. Konuya gelen beğeni tatmin edici olursa devamı gelecek inşallah... Buradan alıp parayla satılmasın yeter :)