-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaslar yardımcı olacak arkadas varmı 1 yıla aşkındır pin zarfım gelemdi 2 kez istedim gelemdi elime ulaşmadı adres doğru şekilde girilmiştir hergun ptt gidip kotrol ediyrum soruyorum daha gelmedi . başka bir şekilde nasıl pinsiz onaylatabilirm
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
3. kez istedikten sonra kimlik veya ikematgah belgesi tarzı bişeyle onaylatabiliyorsunuz
ama 1 yıl beklediniz mi ? neden 2 aydan sonra tekrar başvuru yapmadınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
:D hocam neden bekliyosun 3'ünü iste istersen adres yanlış olsun photoshopla bi elektrik faturasını adsenseye verdiğin adrese göre editle gönder hemen onaylıyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Tonguç adlı üyeden alıntı
:D hocam neden bekliyosun 3'ünü iste istersen adres yanlış olsun photoshopla bi elektrik faturasını adsenseye verdiğin adrese göre editle gönder hemen onaylıyorlar.
photoshopa falan ne gerek var ki ben kimlik resmini yolladım 1 saat geçmedi onayladılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 yıl geçmiş hala bekliyorsun pini ha :))).Seninki biraz tren istasyonundan uçak geçmesini beklemek gibi olmuş :))) Arkadaşın dediği gibi 1 ayda bir yeni pin isticektin en sonunda bilgilerini googleye atıp onaylatacaktın....Bunuda gördümya ölsem gamyemem :) Ulen google ne hale getirdin bizi :))