Herkese merhabalar arkadaşlar az önce gördüğüm ve eleştirmekten kendimi tutamadığım bir yarışmanın tekrar düzenleniyor olmasını görmek beni epeyce bir hırslandırdı diyebilirim sizlere. Hırstan kastım şöyle anlaşılmasın lütfen katılıp da birinci olmak gibi bir hırs değil bu. Tekrar aynı hataların yapılmasına sinirlendim. Süper güzel ötesi bir şey bu tanıtımınız olacak bilmem ne daha nice sayamayacağım faydaları var tabi ki ancak buna katılmadan önce önünüzde 250 euro gibi küçük bir meblağ var :D

Ya o kadar sponsor buluyorsun niye katılımcından böyle yaklaşık 700 lira civarı bir para talep ediyorsun anlam veremiyorum işte ben buna. 2. Düştükleri hata ise hak eden bir çok blogu yapmadıkları platin üyelik bu da olmak zorundasınız ve son düştükleri hata 1 yıldan fazla bumerang kullanıcısı olmalısınız. İşte bu kadar hatanın tekrarlanmasına gerçekten sinirlendim ! Çünkü geçen yılın kazanan bloglarını bir inceleyin kararı siz verin.

Ben orada kazanan blogların arasında Serdar Kara isimli birinin blogunu görmek isterdim çünkü sonuna kadar hak eden bir blog 'Blog Hocam' çoğumuzun aklına kazınmıştır diye tahmin ediyorum. Bilmiyorum neden katılmıyor. Ama ben bu işin peşini bırakmam iletişime geçip sorucam eğer o 250 euro'luk engel yüzündense yazıklar olsun Bumerang'ın yapacağı işe diyorum ve bu sistemi bir daha girmemek üzere terk ederim. Sizin de varsa görüşleriniz yorum olarak belirtin lütfen...