ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

bu arada kendilerine özel olarak wm aracını dikkate almaları gerektiğinide söyledim ama anlaşılan umursanmamışım :D

Burdan birde tahmin yürüteyim madem başlığı açtınız bu yıl en iyi çıkış yapan blog kategorisini kesfetsene.com kazanır bence :D O kazanmazsa ben kazanırm inşallah :D

Ek olarak : Ben bumerang'ın adaletini şurada gördüm :D Bundan sanırım 1 yıl öncesine kadar platin üyelik almak için uğraşıp durdum sırf yazar kafeye içerik girebilmek için. Üyelik yükseltme stillerine hasta oldum anlatamam :D Bununla ilgilenen arkadaşların da incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir blogda denk gelmiştim bir arkadaş öyle uğraşmış ki 7 8 defa mail yollamış iletişim bilgilerinden en sonunda sinirlenmiş son 1 mail atmış baya çıkışmış direk üyeliğini platin yapmışlar yok artık Lebron James didim :D

Ek Olarak:

panteist adlı üyeden alıntı

Platin üyeliğin avantajları nedir arkadaşlar ?

Ya tek avantajı var yazarkafeye içerik girmek deli gibi uğraştım bir neticeye ulaşamadım çok kuşkuluyum ben o konuda da :D yukarda ki mesajımı ve gösterdiğim örneği inceleyin beni daha iyi anlayacaksınız hocam :D