Aslında boşverin. İnsanda yorumlama yeteneği olabilecek ki o site ayakta kalabilsin. Demek ki arkadaş kendine güvenmiyor ve zorlanacağını düşünüyor. Ne kadar sitesine yorum yapılsa faydasız. Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. Fakat işte böyle birden kesip atılması insanda soğukluk hissi yaratıyor.:o
benim yaptığımı lütfen kötü düşünmeyin. ben sizin hevesinizi kırmak vs. için bunu yapmadım. beni yanlış anlamayın bu konuda. isterseniz sizi listeye ekleyeyim ve hatta sitenize ilk 2-3 gün 2şer yorum atayım ama sitenize yapılan yorumlarda çok üretken olamayıp sizin beklentinizi karşılayamayabiliriz diye düşündüğümden böyle yaptım.
Ben aslında arkadaşın kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Biraz da kendini ifade etme şansı olmuş olur diye düşünerek yazdım. Tabi yaptığı yorum çok da şık olmamış.
Bir ara oyun sitesi vardı listede. Hiç bilgim yoktur. Şimdi de İngilizce konusunda hem kötüyüm hem sevemiyorum bir türlü ama yazıları da okuyorum. Hem bir kaç bir şey öğrenmiş oluyorum her okuduğum konuda hem de fikir edinerek yorum yazıyorum. Ufkumuzu genişletmiş olmak güzel bir şey diye düşünüyorum.
Bu arada günün yorumları atılmıştır.