zararı yok kesinlikle faydası var her açıdan ama bizim istediğimiz hep daha fazla yarar daha fazla yarar sorun bence burdan kaynaklı neden içerik atıyorumda 10 kişi tıklıyor diğer yazımı 500 kişi tıklamış diyorum mesela buda biraz şans editörlerin yazınızı ana sayfaya almasıyla alakalı bir durum.

gelirler neden bu kadar az diye üzülüyoruz ziyaret sayımız düşük olduğu için olabilir zaten yayınladığınız reklamaların istatislik kısmı vardır çok tıklanırsa bir dahaki reklam daha çok para verecektir.

sıkıntıları tabiki var özellikle eleman sıkıntısı mevcut ben bir çok sorunumu mail yoluyla çözemedim birebir iletişim kurdum ancak çözüldü.Zamanla aşılacak sorunlardır bu arada arkadaşl dışarıda benzerleri vardır demiş

http://blogstars.travelbook.de/
http://stylebook.boomads.com
http://blogsociety.boomads.com/
http://registrierung.1530blog.de/


aslında bunların hepsi boomads'ın siteleri ve çalışmaları türkiyede hürriyetle ortaklar diye biliyorum ancak bu yabancı kaynaklı sitelerin bazılarınada hürriyet bakıyor anladığım kadarıyla.

ek olarak : şuanda bir eğitim programına ücretsiz olarak gidiyorum normalde 3.500 tl olan bir eğitim ancak bumerang olarak yaptıkları seçimde beni seçtiler.Normalde para verip gidemeyeceğim bir eğitim banada cok şey kattı kesinlikle bu tarz etkinlikleride oldukça iyi.