lostyazilim
tr.link

Düşünürsen Başarırsın. | Seo doğru kullanılır ise 1. sayfaya çıkartır.

25 Mesajlar 3.665 Okunma
acebozum
tr.link

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)

SeoNet adlı üyeden alıntı

Backlink faydasını görürsün ama doğru şekilde doğru sitelerden alırsanız. Bu backlik artık sayemizde adını değiştirdi makale içi,tanıtım yazısı oldu. Sonuç olarak adı link. Alınacak link sitenizin genel olarak hitap ettiği anahtar kelime içeriği göz önüne alınarak seo kriterlerine uygun bir metin hazırlanıp sitenize uyan veya sitenize yakın içerik taşıyan sitelerden alınmalıdır. Kendi sitenizden daha üst seviyede bir siteden bu içeriği alabilir iseniz çok fayda sağlayacaktır.
Size tavsiyem: Anahtar kelimeniz için bu çalışmayı yapacaksanız, bir anahtar kelimede üste çıkmak için değil mevcut sıralama seviyesi yükselen veya yükselmiş anahtar kelimelerinizi korumak için kullanın. Hemen herkesin yaptığı hatalardan birtanesi savaşırken öndeki düşmanı gözetlemesi arkadaki düşmanı unutmasıdır. Geriden gelen diğer siteler sağlam olmayan çalışmalarınız yüzünden sizi alt ederse bu sefer siz; Aaaa güncelleme, aaa penguen, aaaa dalgalanma diyerek avunursunuz. Bazı çok bilen seo adını lekeleyen arkadaşlarımız bunları fırsat olarak kullanıp yanlış yollara sürüklemektedir. Önce vatanı koruyun sonra vatan'a toprak almaya çalışın.

sizin dediğiniz film siteleri dizi siteleri genel forumlar vs.. bütün siteler yapabilir ama benim böyle bir şansım yok. bende backlink alabileceğim kendi sitelerimi yaratıyorum farklı uzantılarda örneğin .ru .ro .fr vs.. başka şansım olmadığı için yapabileceğim fazla bir seçenek yok keşke benim içeriğime uyan sitelerden dediğin gibi makale içinde link alabilsem ama sanırım bir makale için bir kaç milyon dolar isterlerdi rakiplerim.

seo denilen şey googleyi kandırmaktır kimse yok demesin lütfen doğal hiç bir şeyimiz yok malesef tanıtım yazısı kaç kişi doğal olarak tanıtım yazısı alabilirki alsa bile en fazla 50 kelimelik bir yazı olacaktır .

neyse konu dağılmasın kısacası paravanlarda dahil backlin almıcam backlinkmi lazım reglerim 4 tane domain 5 yıllık alırım hostumuda ayrı ayrı firmalardan siteleri açar geliştirir backlinkimi alırım

googleasistan
webimgo

SonicMaster SonicMaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 5 / 103
  • Ticaret 3, (%100)
hocam paravan bloglar için ne diyorsunuz ?

SeoNet SeoNet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster, Seo, B.işlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 11 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

SonicMaster adlı üyeden alıntı

hocam paravan bloglar için ne diyorsunuz ?

Bu soruyu biraz açar mısınız?

SonicMaster SonicMaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 5 / 103
  • Ticaret 3, (%100)
Onlarda backlink yapisi nasil olmali

wmaraci
wmaraci

SeoNet SeoNet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster, Seo, B.işlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 11 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

SonicMaster adlı üyeden alıntı

Onlarda backlink yapisi nasil olmali

Hocam bu bologlara çalışmalar yapmak yerine, bu bloglardan sitenize çalışmak daha faydalı olur.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al