Herkese merhabalar arkadaşlar... Az önce matematikten kaldırdım kafayı dünya varmış be :D Malumunuz YGS yavaş yavaş geliyor hazırlıklara başladım bende. 2. Hazırlık senem olduğu için epey bolca zamanım var okuldan mezun oldum. Çalışıyordum işi bıraktım kısacası günün 24 saati benim diyebilirim. Valla bu kadar zamanda sıkı çalışılsa eminim Tıpa kadar yolu var da ben kendimi biliyorum. Zora falan gelemem yani o kadar kasmıyorum kendimi hedefim YGS'den 280 veya üstü puan çıkartıp Mersin Bilgisayar ve Bilişim sistemleri bölümüne kapağı atmak (4 Yıl).
Ben liseyi meslek lisesinin teknik otomotiv bölümünden çıkışlıyım. Bilirsiniz Türkiye şartlarını herkes istediğini olabiliyor. İnternet ve Bilgisayar alanında kendimi geliştiriyorum. Üniversite seçimim de bu yüzden şimdi benim sormak istediğim bazı sorular var aşağıya sıralayayım.
1- Bilgisayar sistemleri ve bilişim bölümü okuyanlar bilir bölümün geleceği nasıl ?
2- Bölümü okuyan varsa onlara soruyorum bölümde kız var mı ? :D (Edit : Çapkınığa mı okumaya mı gidiyorsun diye sormayın lütfen ikisini doğru orantılı götürecek alt yapıya sahibim :D )
3- Bu bölümü bitirince ne tür işler yapabilirim ?
4- Bu bölüm gibi Türkiye'de önerebileceğiniz alternatifler var mı mümkünse YGS ile alan LYS bana göre değil çok zor :D
5- Bölüm devlet üniversitesi olarak Türkiye'de 2 tane şehirde var Mersin ve Trakya ben tabi ki Mersin taraftarıyım sizce seçimim doğru mu ? (Edit : 2 Şehirde de puanlar aynı Trakya kont. 60 Mersin 40)
Şimdilik sorularım bunlar bilen arkadaşların cevaplarına şimdiden çok teşekkür ederim saygılar... Ha bu arada internetten araştır gibisinden konuyu lütfen baltalamayalım sorularımın hepsini araştırdım sadece sizlerin yorumunu da almak istedim...