Yasal olarak böyle bir şey tabii ki mevcut. Sitenin içeriğinden haberi var vede kapatmamı istemedi :) Sıkıntı yok üstadım, düşündüğünüz için teşekkür ederim :)
darkknightt adlı üyeden alıntı
site süper ilk mesaj hazirandaydı sanırım bir problem yok değil mi? =)
dosyaları bende isterim hatta siz hazırlıyorsanız scripti başka bir proje için görüşmek isterim önümüzdeki ay
Özel Mesaj atın, dosyaları paylaşayım üstadım :) Sıkıntılar var maalesef:)
Aklıma gelmemişti, sanırım dediğiniz gibi yapsak iyi olacak :) Teşekkür ederim hocam :p
KaGaN adlı üyeden alıntı
Dosyaları ben de alabilirsem çok iyi olur :)
Site hoş olmuş gerçekten. Tepki ne oldu onu merak ediyorum :D
Görüşü olarak çok beğendiğini belirtti, lakin istediğim olumlu sonucu elde edemedim tabii ki :)
Vallahi hocam, yapmam demeyin sakın. Öyle biri gelir ki neler neler yaptırır :))))
ismailweb adlı üyeden alıntı
reload58 kardeşim daha 19 yaşında gencecik bir insansın, sen sen ol kimseye kendinden fazla değer verme derim bu kadar domain alıp bir şeyler yapman inan değmez bir şey bence iki insan birbirini karşılıklı seviyorsa zaten o her şeye bedeldir emeklerine yazık olacak sonra sen domain alıp resim atarak filan romantiklik yapmıssın eyvallah güzel ama sen sevgini ortaya koyup karsı taraf bunu anlamıyorsa zaten salla , emeklerine yazık olur. Benden bir abi tavsiyesi olarak gör bunu ama insallah aranızda düzelir :)
Teşekkür ederim fikriniz ve yardımınız için. Size fazlasıyla hak veriyorum. Gereğinden fazla sevgi, bağımlılık fazlasıyla zararlı. Bağlantınız kesildiği anda çok kötü durumda da olabilirsiniz. Ben böyle bir sevdaya tutulmuştum da neyse ki eskisi kadar bağımlı değilim artık. İnsan başına gelmeden anlamıyor ki üstadım, :)