lostyazilim

Kız Arkadaşım İçin Site [ ÖNERİ ]

154 Mesajlar 21.254 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BASocial BASocial WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Arnavutluk
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 101 / 35
  • Ticaret 2, (%100)
Bu nedir, hocam aşk insana neler yaptırıyor :)
reload58

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ismailweb ismailweb Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 4 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
reload58 kardeşim daha 19 yaşında gencecik bir insansın, sen sen ol kimseye kendinden fazla değer verme derim bu kadar domain alıp bir şeyler yapman inan değmez bir şey bence iki insan birbirini karşılıklı seviyorsa zaten o her şeye bedeldir emeklerine yazık olacak sonra sen domain alıp resim atarak filan romantiklik yapmıssın eyvallah güzel ama sen sevgini ortaya koyup karsı taraf bunu anlamıyorsa zaten salla , emeklerine yazık olur. Benden bir abi tavsiyesi olarak gör bunu ama insallah aranızda düzelir :)

Ek Olarak: reload58 kardeşim daha 19 yaşında gencecik bir insansın, sen sen ol kimseye kendinden fazla değer verme derim bu kadar domain alıp bir şeyler yapman inan değmez bir şey bence iki insan birbirini karşılıklı seviyorsa zaten o her şeye bedeldir emeklerine yazık olacak sonra sen domain alıp resim atarak filan romantiklik yapmıssın eyvallah güzel ama sen sevgini ortaya koyup karsı taraf bunu anlamıyorsa zaten salla , emeklerine yazık olur. Benden bir abi tavsiyesi olarak gör bunu ama insallah aranızda düzelir :)
reload58

kişi bu mesajı beğendi.

size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !

reload58 reload58 Çaylak Mühendis E-Mail Onaysız
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 530 / 286
  • Ticaret 0, (%0)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

elin kızının resmini koymuşsunuz:p yasal olarak kızın size dava açma hakkı var.

Yasal olarak böyle bir şey tabii ki mevcut. Sitenin içeriğinden haberi var vede kapatmamı istemedi :) Sıkıntı yok üstadım, düşündüğünüz için teşekkür ederim :)

darkknightt adlı üyeden alıntı

site süper ilk mesaj hazirandaydı sanırım bir problem yok değil mi? =)

dosyaları bende isterim hatta siz hazırlıyorsanız scripti başka bir proje için görüşmek isterim önümüzdeki ay

Özel Mesaj atın, dosyaları paylaşayım üstadım :) Sıkıntılar var maalesef:)

Üstad adlı üyeden alıntı

Hocam bence jpeg dosyalarının adını değiştir resim2313131232321 şeklinde yap.Ülkemizde denyo çok görsellerden biri aşkım yazar falan fotoyu görür beğenir alır paylaşır :)) nemelazım...Karar senin ama

Aklıma gelmemişti, sanırım dediğiniz gibi yapsak iyi olacak :) Teşekkür ederim hocam :p

KaGaN adlı üyeden alıntı

Dosyaları ben de alabilirsem çok iyi olur :)
Site hoş olmuş gerçekten. Tepki ne oldu onu merak ediyorum :D

Görüşü olarak çok beğendiğini belirtti, lakin istediğim olumlu sonucu elde edemedim tabii ki :)

BASocial adlı üyeden alıntı

Bu nedir, hocam aşk insana neler yaptırıyor :)

Vallahi hocam, yapmam demeyin sakın. Öyle biri gelir ki neler neler yaptırır :))))

ismailweb adlı üyeden alıntı

reload58 kardeşim daha 19 yaşında gencecik bir insansın, sen sen ol kimseye kendinden fazla değer verme derim bu kadar domain alıp bir şeyler yapman inan değmez bir şey bence iki insan birbirini karşılıklı seviyorsa zaten o her şeye bedeldir emeklerine yazık olacak sonra sen domain alıp resim atarak filan romantiklik yapmıssın eyvallah güzel ama sen sevgini ortaya koyup karsı taraf bunu anlamıyorsa zaten salla , emeklerine yazık olur. Benden bir abi tavsiyesi olarak gör bunu ama insallah aranızda düzelir :)

Teşekkür ederim fikriniz ve yardımınız için. Size fazlasıyla hak veriyorum. Gereğinden fazla sevgi, bağımlılık fazlasıyla zararlı. Bağlantınız kesildiği anda çok kötü durumda da olabilirsiniz. Ben böyle bir sevdaya tutulmuştum da neyse ki eskisi kadar bağımlı değilim artık. İnsan başına gelmeden anlamıyor ki üstadım, :)

xGhos xGhos Yazılım Geliştirici Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek YAZILIM & SEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 466
  • Beğeniler 38 / 75
  • Ticaret 5, (%100)
zenginlik böyle birşey her sayfa için farklı domain :O

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al