lostyazilim

Üniversite İçin Önerileriniz ?

21 Mesajlar 2.520 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
hedefin neyse onu oku bu ülkede ne okusan işsizsin zaten olay sende bitiyor kendini geliştirmende fark yaratabilmende girişken olmanda kimseye kulak asma mersini mi istiyorsun git kardeşim emin ol mutlu olacaksın güzel şehirdir mersin 4 yıllıkta okuduktan sonra daha ne istiyorsun.

Ünversiteye gidiyorsun sınıfında kız olmasa ne olur zaten başka fakültelerden arkadaşların olucak rahat ol.

wmaraci
reklam

reload58 reload58 Çaylak Mühendis E-Mail Onaysız
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 530 / 286
  • Ticaret 0, (%0)
Mersin'de YGS puanı ile Bilgisayar Mühendisliği alımı mı var ki :o Sadece LYS ile alım var diye biliyorum ama ben ?

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

hedefin neyse onu oku bu ülkede ne okusan işsizsin zaten olay sende bitiyor kendini geliştirmende fark yaratabilmende girişken olmanda kimseye kulak asma mersini mi istiyorsun git kardeşim emin ol mutlu olacaksın güzel şehirdir mersin 4 yıllıkta okuduktan sonra daha ne istiyorsun.

Ünversiteye gidiyorsun sınıfında kız olmasa ne olur zaten başka fakültelerden arkadaşların olucak rahat ol.

Olursa iyi olurdu neyse yapıcak bir şey yok başka fakültelere kanca atıcaz artık :D

Ek Olarak:

reload58 adlı üyeden alıntı

Mersin'de YGS puanı ile Bilgisayar Mühendisliği alımı mı var ki :o Sadece LYS ile alım var diye biliyorum ama ben ?

Demekki yanlış biliyorsun hocam :D Mersin Bilgisayar Sistemleri ve Bilişim bölümü 283 Puan kont. 40 Trakya Keşan üniv. 280 Puan kont. 60 YGS-1 den alıyorlar :D
EPINKO

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyal olan her şey.

ismailweb ismailweb Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 4 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
kpssye gir memur ol 1900 tl maaş al, anasını sattığımın 4 yıllık mühendislik + 1 yıl hazırlık bölümünden mezun olanlar 1750 tl maaş alıyor şu ülkede sadece yazık meslek seçimini iyi yap. ya git devlette çalış ya da doktor ol başka yolu yok ha baban zenginse salla mesleği

size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
wmaraci
wmaraci

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

ismailweb adlı üyeden alıntı

kpssye gir memur ol 1900 tl maaş al, anasını sattığımın 4 yıllık mühendislik + 1 yıl hazırlık bölümünden mezun olanlar 1750 tl maaş alıyor şu ülkede sadece yazık meslek seçimini iyi yap. ya git devlette çalış ya da doktor ol başka yolu yok ha baban zenginse salla mesleği

Hocam ne zenginliği ne diyorsun sen dedem 100 yaşında ölmüyor helva kavuracak paramız yok diye :D Şaka bir yana da dediğiniz gibi meslek seçimi önemli

Sosyal olan her şey.

ismailweb ismailweb Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 4 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Hocam ne zenginliği ne diyorsun sen dedem 100 yaşında ölmüyor helva kavuracak paramız yok diye :D Şaka bir yana da dediğiniz gibi meslek seçimi önemli

ahaha :D bu arada bende mersinliyim çok güzel bir şehirdir (doğu kısmı hariç göç alan taraf)

size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !

BrutalStar BrutalStar Yazılımcı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 697
  • Beğeniler 149 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
Bilgisayar programcılığı(ve bilimum bilgisayar bilimleri) bölümü cinsel açlığın afrikasıdır dostum fazla umutlanma. :)

BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/

tipsychannel tipsychannel internet radyosu Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)
eğer mersin'e gitmek istiyorsan ve bilgisayar alanında yüksek okul okuyacaksan erdemli'de okuyacaksın demektir. git. erdemli topladı kendini. türkiye'de hiç bir yüksek okul merkezi bir yerde değildir desem yeridir. erdemli'de yapılan belediye binası sonradan üniversiteye çevrildiği için merkezi bir yere hakim oldu. daha doğrusu erdemli bundan beş sene önce kasabayken şimdi ilçe oldu da diyebiliriz :)

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

EPINKO EPINKO epinko.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 204 / 205
  • Ticaret 23, (%100)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Olursa iyi olurdu neyse yapıcak bir şey yok başka fakültelere kanca atıcaz artık :D

Ek Olarak:

Demekki yanlış biliyorsun hocam :D Mersin Bilgisayar Sistemleri ve Bilişim bölümü 283 Puan kont. 40 Trakya Keşan üniv. 280 Puan kont. 60 YGS-1 den alıyorlar :D

Kardeş bu bilgiyi vermen nasıl rahatlattı bilemezsin ben pek araştırmamıştım mersini aydin söke falan vardi hedefde ben mersin de yaşıyorum ve o bölüm de istediğim bölüm zevk aldığım iş. Mersine gelmelisin tam öğrenci şehri diğer büyük illerimiz kadar olmasa da gerçekten çok ucuz yaşam şartlari ve acayip güzel kizlar var. Arkadaşim okuyor bazen gidiyorum kampuse cok iyi :D

[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]

bonafide bonafide WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 604
  • Beğeniler 8 / 116
  • Ticaret 22, (%100)
Trakya Üniversitesi mezunuyum, ortam ve eğlence istiyorsan 10 üzerinden 9 alacak bir şehir. Okumak istediğin bölüm hangi fakültede olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Edirne hakkın bilgi istersen pm atabilirsin.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al