-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
hedefin neyse onu oku bu ülkede ne okusan işsizsin zaten olay sende bitiyor kendini geliştirmende fark yaratabilmende girişken olmanda kimseye kulak asma mersini mi istiyorsun git kardeşim emin ol mutlu olacaksın güzel şehirdir mersin 4 yıllıkta okuduktan sonra daha ne istiyorsun.
Ünversiteye gidiyorsun sınıfında kız olmasa ne olur zaten başka fakültelerden arkadaşların olucak rahat ol.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mersin'de YGS puanı ile Bilgisayar Mühendisliği alımı mı var ki :o Sadece LYS ile alım var diye biliyorum ama ben ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kpssye gir memur ol 1900 tl maaş al, anasını sattığımın 4 yıllık mühendislik + 1 yıl hazırlık bölümünden mezun olanlar 1750 tl maaş alıyor şu ülkede sadece yazık meslek seçimini iyi yap. ya git devlette çalış ya da doktor ol başka yolu yok ha baban zenginse salla mesleği
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sinans1996 adlı üyeden alıntı
Hocam ne zenginliği ne diyorsun sen dedem 100 yaşında ölmüyor helva kavuracak paramız yok diye :D Şaka bir yana da dediğiniz gibi meslek seçimi önemli
ahaha :D bu arada bende mersinliyim çok güzel bir şehirdir (doğu kısmı hariç göç alan taraf)
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayar programcılığı(ve bilimum bilgisayar bilimleri) bölümü cinsel açlığın afrikasıdır dostum fazla umutlanma. :)
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
eğer mersin'e gitmek istiyorsan ve bilgisayar alanında yüksek okul okuyacaksan erdemli'de okuyacaksın demektir. git. erdemli topladı kendini. türkiye'de hiç bir yüksek okul merkezi bir yerde değildir desem yeridir. erdemli'de yapılan belediye binası sonradan üniversiteye çevrildiği için merkezi bir yere hakim oldu. daha doğrusu erdemli bundan beş sene önce kasabayken şimdi ilçe oldu da diyebiliriz :)
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
sinans1996 adlı üyeden alıntı
Olursa iyi olurdu neyse yapıcak bir şey yok başka fakültelere kanca atıcaz artık :D
Ek Olarak:
Demekki yanlış biliyorsun hocam :D Mersin Bilgisayar Sistemleri ve Bilişim bölümü 283 Puan kont. 40 Trakya Keşan üniv. 280 Puan kont. 60 YGS-1 den alıyorlar :D
Kardeş bu bilgiyi vermen nasıl rahatlattı bilemezsin ben pek araştırmamıştım mersini aydin söke falan vardi hedefde ben mersin de yaşıyorum ve o bölüm de istediğim bölüm zevk aldığım iş. Mersine gelmelisin tam öğrenci şehri diğer büyük illerimiz kadar olmasa da gerçekten çok ucuz yaşam şartlari ve acayip güzel kizlar var. Arkadaşim okuyor bazen gidiyorum kampuse cok iyi :D
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Trakya Üniversitesi mezunuyum, ortam ve eğlence istiyorsan 10 üzerinden 9 alacak bir şehir. Okumak istediğin bölüm hangi fakültede olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Edirne hakkın bilgi istersen pm atabilirsin.