-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhabalar arkadaşlar bir kaç ay içinde adalet bakanlığı icra katibi alımı yapacak. Benimde hatırı sayılır bir KPSS puanım var okulum devam etse de böyle bir şansı tepmek de istemiyorum. Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki ben bu güne kadar neredeyse hiç F klavye kullanmadım.
Önümde 2 ay gibi bir süre var. 3 dakikada 150 kelime yazabilecek düzeye gelmem gerekiyor ki atanabileyim. Ben Q klavye ile şuanlık 100-110 hatasız yazıyorum 3 dk. gibi bir sürede.
F klavye TÜRKÇE için hazırlandığından ben direk F klavyeye yönelsem 2 aylık sürede 150 kelimeye çıkabilir miyim. Yada Q klavye devam etsem kelime sayımı artırma şansım var mı?
Öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci | Çevirmen | Truzim İşletme Mezunu | Grafiker | Oyun Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Q klavye hocam..Saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
F klavye kullanım bakımından daha kolaydır. Örnek olarak türkçede en çok kullandığımız A harfi Q klavyede küçük parmağımızın altında kalıyor. En kullanmadığımız J harfi ise en kuvvetli olan, sağ işaret parmağımızın altında. Ve yakında Q klavyenin kalkacağını düşünüyorum. Daha doğrusu okulda tartışmıştık hoca söylemişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam devlet dairelerinde F klavye zorunlu diye biliyorum. Hem düzenli bir çalışma ile neden üstesinden gelemeyesin ki?
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam kardeşim Q klavye kullanıyordu, 1 ay içinde 10 parmak F klavye kullanmayı öğrendi. Yani öğrenmek zor değil. Konu hızlı yazmaksa F klavye kullananlar daha hızlı yazıyor
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
5 kere girdim katiplik sınavına ve Q klavye kullanıyorum. Önünüzde en az iki ay var ve kesinlikle F klavye ile girin sınava. Bir ayda F klavyeye çok rahat alışırsınız. İkinci ayda da pekiştirir ve çok rahat 150 yazarsınız. Kendinize inanın başarırsınız.